Koliko god se trudili da verujemo partneru, uvek se brinemo gde je i s kim je, a najveću glavobolju zadaje nam misao da se možda ponovno dopisuje ili viđa s bivšim, odnosno bivšom.

Ako je verovati astrologiji, na pojedine horoskopske znakove ipak treba više da pripazimo, budući da je njima teže da puste prošlost da bude prošlost pa postoji veća verovatnoća da će ponovno stupiti u kontakt s nekadašnjom ljubavi, prenosi Pinkvilla.

Bik

Jednom kada Biku postane dosadno, ruka mu odmah poleti prema mobilnom telefonu. Ne uspe ni da razmisli, a već napiše poruku bivšoj/bivšem i pritisne pošalji. Teško mu je da se odupre tom nagonu i zato mu treba neko da ga nagovori u suprotno.

Lav

Lavovi vole da budu u centru pažnje, čak i ako ta pažnja dolazi od pogrešnih osoba. Upravo zbog toga im se ideja da se jave bivšoj ili bivšem čini primamljiva. To im stvara osećaj uzbuđenja i pumpanja ega, a ti osećaji su za Lava neophodni deo svakodnevice.

Blizanci

Blizanci vole tračeve, a vole i kada su oni u centru nekog trača. Zato će često prouzrokovati kontroverzne situacije, a neretko će se javiti i svojim bivšim ljubavima, samo kako bi društvu imalo šta da se priča.

Rak

Rakovi su emotivna bića i zato im je teško da se odupru osećanjima i sećanjima. Koliko god se trudili da se okrenu budućnosti, prošlost ih stalno vuče nazad. Bez obzira koliko su uspomene srećne ili tužne, velika je šansa da će poslati poruku bivšem ili bivšoj.

Izvor: B92