Bikovi imaju posla “preko glave”, ali i elana da ga završe. Vage bolje da prespavaju dan. Jarčevi se trude da ne pokleknu pred provokacijama… A kakav dan je pred vama? Šta su vam “skockale” zvezde za ovaj petak?

OVAN

Neke situacije na poslu su dosta komplikovane i zahtevaće mnogo pažnje. Ako radite sa novcem, budite prilično oprezni, jer su mogući gubici. U kontaktu sa emotivnim partnerom jako je naglašena ljubomora i optuživanje. Pokušajte da držite situaciju pod kontrolom.

BIK

Danas je ogromna količina obaveza pred vama, imate dovoljno energije, ali pokušajte da se ne preforsirate. Želite da se dokažete pred nekim osobama, pa ćete se još i dodatno truditi. U brzini je moguće napraviti greške, budite obazrivi. Jedna osoba vas jako intrigira.

BLIZANCI

Vaša neopreznost ili nedovoljna koncentracija danas vam može doneti grešku ili materijalni gubitak. Moguće su i tenzije u saradničkim odnosima. Rasprave i razmimoilaženje i u odnosu sa voljenom osobom. Oboje se ponašate previše tvrdoglavo i isključivo.

RAK

Danas ćete morati jako da se posvetite poslovnoj obavezi ili problemu koji ste do sada pokušavali da izbegnete ili ga odlagali. Budite svesni da su naporni momenti pred vama. Smeta vam ponašanje voljene osobe ali ne znate na koji način da joj skrenete pažnju.

LAV

Gužva, tenzija, brzina, jer pokušavate da završite posao na vreme, a strašno vam smetaju osobe oko vas jer vam svojim prisustvom i upadicama odvlače pažnju. Pokušajte da se skoncentrišete. U odnosu sa voljenom osobom ponavljaju se neke loše situacije iz prethodnih dana.

DEVICA

Danas su situacije u poslovnom segmentu u potpunosti van vaše kontrole. Ili nailazite na velike blokade i morate da čekate, ili se pak situacije odvijaju ogromnom brzinom, koju ne možete da ispratite. Bićete jako nervozni prilikom susreta sa emotivnim partnerom.

VAGA

U poslovnom segmentu su naglašeni nervoza i pritisak i teško ćete podnositi okolnosti, ali i ljude sa kojima dolazite u kontakt. Pokušavate da se uklopite, ali to je danas teško izvodivo. Prepirke u odnosu sa emotivnim partnerom, međusobno se optužujete.

ŠKORPIJA

Em ćete se vi iznervirati, em ćete iznervirati druge. Nikako da se dogovorite po nekim pitanjima sa saradnicima, a moguće je i da vam papirologija pravi probleme. Informacije koje dobijate od voljene osobe samo će dodatno začiniti ovaj naporan dan.

STRELAC

Opterećeni ste dešavanjima koja utiču na koncentraciju i odvlače vam pažnju. Uznemireni ste postupcima od strane kolega ili poslovnih saradnika. Planovi vam trenutno deluju neostvarivo. Neke reči voljene osobe vas opterećuju i teraju vas da razmišljate šta nije u redu.

JARAC

Sitne provokacije tokom celog dana od kolege će vas nervirati, ali ne želite da pružite to zadovoljstvo da otvoreno pokažete da vas je izbacio iz takta. Na sve ovo – emotivni partner ili simpatija danas neće imati ni malo vremena za vas. Povremeno se osećate dosta neraspoloženo.

VODOLIJA

Danas morate da obavite bitan dogovor, ali smatrate da se niste dovoljno pripremili za to. Pokušavaćete da odložite, ali bih vam savetovala da stisnete zube i svakako odete, jer je pitanje kada će se ova prilika opet ukazati. Nervoza i napetost u emotivnim odnosima su prisutni.

RIBE

Imate osećaj da ste na kraju snaga, ali bitan poslovni projekat je već pri kraju. Ostalo je da se odrade još papirološki detalji, pa ćete svu pažnju posvetiti ovom segmentu. Emotivni partner vam kvari planove svojim promenama u poslednjem trenutku, što vas jako nervira.

Izvor: Prva.rs