Tokom akcije hapšenja pripadnika ekipe Veljka Belivuka, pažnju su privukle i veze poznatog repera Stefana Đurića Raste sa tom kriminalnom grupom. Policija je takođe tokom akcije zaplijenila i džip “Mercedes” koji je muzičar vozio, a vozilo je odveženo na forenzičku analizu da bi se utvrdilo da li je korišćeno za likvidacije.

Bivšu policajac iz Loznice

Među uhapšenim pripadnicima kriminalne grupe Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, jeste i bivši policajac iz Loznice, Vlado Georgiev, koji je, kako Kurir ekskluzivno otkriva, od aprila prošle godine bio menadžer repera Stefana Đurića Raste.

Georgiev je, inače, promijenio identite, a donedavno se zvao Dragan Sekulić.

– Sumnja se da je i Rasta, koji je 2020. hapšen pošto je kod njega nađeno oko 600 grama droge, bio povezan s Belivukovom kriminalnog grupom. Džip “mercedes”, koji je Rasta uzeo na lizing, na dan hapšenja grupe bio je u na parkingu SBPOK, a mnogi su se pitali zbog čega je policija zaplijenila reperov automobil – kaže izvor Kurira.

Viđan i na stadionu

Kako otkrivamo, policija je oduzela Rastin “mercedes” tokom hapšenja Georgieva.

– Razlog za njegovo privremeno oduzimanje je to što je ovaj auto vozio rastin menadžer, Vlado Georgiev, dok je reper bio u pritvoru – objašnjava sagovornik Kurira.

Prema njegovim riječima, sumnja se da je Rasta početkom 2020. godine počeo da kontaktira sa pripadnicima opasne kriminalne grupe Velje Nevolje.

Izvor: Kurir