Šefica Kluba odbornika SDS u Skupštini grada Prijedora Biljana Knežević tvrdi da je odluka o postavljanju Maje Dragojević-Stojić za predsjednika Gradskog odbora nametnuta i neprihvatljiva.

Kneževićeva kaže da Gradski odbor u Prijedoru nije dobio zvanično obavještenje o postavljanju Dragojević-Stojić na mjesto predsjednika.

– Pokušala sam da stupim u kontakt sa predsjednikom partije Mirkom Šarovićem, ali ne odgovara na poruke i pozive. Napisala sam mu da je situacija u GO krajnje alarmantna. Ovo smatram krajnje neozbiljnim – navela je ona.

Kneževićeva dodaje da niko iz vrha partije nije razgovarao sa članovima Gradskog odbora u Prijedoru nakon što je iz stranke istupio Milan Tubin koji je bio i predsjednik GO.

– Nećemo otići iz SDS, ali nećemo učestvovati u radu dok se ne prihvati naše mišljenje i ne razgovara sa nama. Istog mišljenja su odbornici, koordinatori, većina članova GO i predsjednici Mjesnih odbora. Večeras ćemo imati sastanak, ali nećemo prihvatiti nametnute odluke sa vrha stranke, po uzoru na Gradišku, nije problem raspustiti GO, ali ne može nama neko nametnuti nešto-istakla je ona.

Podsjećamo, Milan Tubin koji je obavljao funkciju predsjednika GO SDS Prijedor je napustio ovu partiju i pridružio se SPS.

Prema saznanjima Srpskainfo za novog predsjednika GO SDS Prijedor imenovana je Maja Dragojević-Stojić koja je bila zamjenik predsjednika.

Izvor: Srpskainfo