A kakav dan je pred vama? Šta su vam propremile zvezde za ovaj četvrtak?

OVAN

Neprijatni razgovori, ali hteli ne hteli, moraćete da ih obavite. Moguća je ponuda koja vam se u ovom trenutku ne dopada, ali shvatate da trenutno ne možete dobiti bolju. Napeti odnosi u emotivnim vezama. Neusklađenost, moguće su i razmirice i rasprave sa voljenom osobom.

BIK

Velika potreba za aktivnostima, pa i isticanjem u poslovnom segmentu. S druge strane, teško je da ćete uspeti da ostvarite ono što ste planirali. U emotivnim relacijama teško će danas biti doći do kompromisa sa voljenom osobom. Neraspoloženje.

BLIZANCI

Podsticajan dan je pred vama. Na žalost, vaša je energija suviše lepršava i nestalna, a okolnosti će vas terati na to da budete odgovorniji i da se više posvetite svojim obavezama. Zanimljiva komunikacija sa nekim, ali ne uspevate da ostvarite dogovor sa ovom osobom….

RAK

Teško je da ćete vi uspeti da završite ono što ste planirali, s obzirom na to da ste neorganizovani, da vam je pažnja rasuta na sve strane….a ni okolnosti vam ne idu na ruku. Ni na kakvu pomoć ne računajte od strane kolega. U emotivnom segmentu – loša komunikacija s partnerom…

LAV

Pažnju vam privlače nevažni detalji, a ne fokusirate se na ono što je zaista od prioriteta i važno. Samo ćete sebe nepotrebno zatrpati gomilom obaveza sa kojom nećete znati kako da izađete na kraj. Voljena osoba vas jako nervira i nećete se ustručavati da joj to i pokažete.

DEVICA

Ne samo da ćete vi upasti u čudno i mutno raspoloženje, već će tokom celog dana neke neprijatne situacije iskrsavati pred vama. Mogući su i tenzični odnosi sa šefovima. Sa voljenom osobom uspevate da održite zadovoljavajući nivo priče…

VAGA

Iako će izgledati da ćete relativno lako rešiti neke situacije, ispostaviće se da je sve ovo možda prevelik zalogaj za vas. Moraćete da promenite svoje planove da biste se uklopili sa okolnostima. Ne dopada vam se ponašanje voljene osobe. Možete čuti neprijatne vesti.

ŠKORPIJA

Neprijatne situacije na poslu. Problemi će se javiti i u finansijskom segmentu. Mogući su gubici. Ako očekujete novac, teško je da ćete ga i dočekati, bar ne u onom obimu kojem se nadate. Svojim ponašanjem odbijate nekoga ko je zainteresovan za vas.

STRELAC

Nemate sve informacije koje su vam potrebne, a shvatate da kolege ili saradnici ni ne žele da nešto podele sa vama. Ne zaključujte na brzinu, niti povlačite bitnije poteze tokom današnjeg dana. Mogućnost rasprava sa emotivnim partnerom je naglašena.

JARAC

Dosta napete situacije u poslovnom segmentu, a moguća je i neugodna komunikacija sa kolegama i saradnicima. Preporuka je da budete strpljivi i ne dozvolite da budete izazvani. Potreba da provedete više vremena sa voljenom osobom, ali male mogućnosti da to i ostvarite.

VODOLIJA

Iako se vi lično osećate dobro, to ne znači da je pred vama lagan dan. Postoje otežanja i prepreke u vašim planovima, ali prilično dobro se borite sa tim. Imate solidnu komunikaciju sa osobom koju pokušavate da osvojite, ali vam to nije dovoljno.

RIBE

Energija ovog dana vam ne odgovara. Potrebno je da budete skoncentrisani i fokusirani, a vama misli lutaju na sve strane. Mogućnost grešaka i loše komunikacije sa saradnicima. Emotivna nesigurnost je naglašena. Osećate se povređeno nekim postupcima voljene osobe.

Izvor: Prva.rs