Šta vam zvezde ovog ponedeljka prognoziraju?

OVAN

Nedoumice se mogu javiti u toku dana u vezi poslovnog partnera ili odnosa sa kolegom koji je ostao nedorečen. Niste sigurni kako da postupite u ovom momentu. Odnos sa voljenom osobom je vrlo intenzivan, ali vas druga strana malo zbunjuje svojim impulsivnim ponašanjem.

BIK

Danas možete osetiti intenzivan pritisak kroz poslovne okolnosti. Osobe sa kojima dolazite u kontakt su naporne i crpeće vam energiju. Ipak, trudićete se da budete na visini zadatka. Svesni ste da ste možda u ovom periodu previše ljubomorni, ali prosto ne možete da obuzdate sebe.

BLIZANCI

Teško razumevanje sa kolegama i sa saradnicima sa kojima morate da budete u kontaktu na dnevnoj bazi. Imaćete povremeno osećaj da drugi prikrivaju informacije ili da vas „zaobilaze“ po bitnim pitanjima. Emotivni partner povremeno ispoljava ljubomoru.

RAK

Niste sigurni na koji način da razumete informacije koje dolaze do vas. Mogući nesporazumi, ali i problemi sa papirologijom i dokumentima. U emotivnim odnosima – vrlo intenzivni kontakti sa voljenom osobom. Slobodnima otvorena nova poznanstva.

LAV

Privatne obaveze danas možete privesti kraju. Takođe – dan je dobar za komunikaciju sa važnim saradnicima, kao i za finansijske prilive. Manja suma novca može doći do vas. Mogućnost iznenadnog susreta sa bivšim emotivnim partnerom, ili kraća komunikacija.

DEVICA

Dosta užurban dan, pa bi bilo dobro da se organizujete jer ćete non stop imati osećaj da ste nešto propustili ili zaboravili. Jake šanse da u prolazu „naletite“ na osobu koja vam se jako dopada. U emotivnim vezama odlična komunikacija i velika strast sa voljenom osobom.

VAGA

Moguće je da današnje obaveze nećete uspeti sami da završite, pa se nemojte ustručavati da se obratite kolegi, a u krajnjem slučaju i nadređenom, da biste sa ovim izašli na kraj. Tokom dana možete imati kratkotrajni pad raspoloženja zbog nekog partnerovog postupka.

ŠKORPIJA

Ovaj ponedeljak donosi vam čvrstu rešenost da završite sa obavezama koje odavno vučete. Dobar dan je pred vama, prihvatite poziv na dogovor ili sastanak sa poslovnim partnerom. Bićete u kontaktu sa mnogo ljudi. Izuzetno ste šarmantni i lako privlačite poglede suprotnog pola.

STRELAC

Mnogo posla, a vi ste nefokusirani i misli su vam na nekoj desetoj strani. Pokušajte da se skoncentrišete, imate malo vremena da završite obaveze. Nesigurnost u emotivnog partnera – zabrinuti ste zbog nekih njegovih ponašanja koje ne možete da prokljuvite.

JARAC

Ljudi će biti spremni da vam izađu u susret, imaćete njihovu podršku i veliku pomoć. Vreme je i da zamolite nadređenog za neku uslugu ili sa njim obavite ozbiljan razgovor. Smeta vam što nemate dovoljno vremena da se posvetite ljudima koje volite.

VODOLIJA

Ne pokušavajte da odjednom završavate više poslova, jer ćete na taj način samo napraviti opštu zbrku. Niste trenutno dovoljno fokusirani da biste mogli da iznesete ovakav način rada. Moguće je razmišljanje ili čak i kontakt sa bivšim emotivnim partnerom.

RIBE

Pred Ribama se danas otvara zanimljiva poslovna ponuda. Ne morate da žurite sa odgovorom, ali bi bilo dobro da ponudu detaljno razmotrite i sagledate iz svih uglova. Vaše emocije su danas intenzivne – ako imate emotivnog partnera – obavezno provedite makar deo dana sa njim.

Autor: Prva.rs