Mislim da je dosta prepucavanja i prozivanja na sve strane. Ovo me kao čovjeka povrijedilo. Počnite raditi u interesu naroda.

To je poručio zamjenik predsjednika Ujedinjene Srpske, Siniša Vidović, povodom polemika koje je u javnosti izazvalo korištenje termina “političko nedonošče”.

– Svima nam je pet do 12. I radnicima i poslodavcima, i onima koji rade u državnoj administraciji, i poziciji i opoziciji. Svi smo u problemu koji je svakog dana sve veći i prijeti da dođe do tačke kada se više stanje neće moći popraviti. Dosta je više! Ja sam to nedonošče, ja sam rođen prijevremeno, kao “mrvica”. Osjećam se prozvanim – saopštio je Vidović.

Poručio je da ne smije politika da zalazi u ovakve priče, posebno ne pogrdno i omalovažavajuće.

– Ako bilo ko iz pozicije ili opozicije ima pitanje ili se pravi blesav, rado ću mu javno objasniti šta im je zadatak jer dolazim iz privrede. Iza mene je iskustvo, rezultat, ja sam odgovoran za brojne porodice. A eto rodio sam se sa sedam mjeseci i 1,5kg. Prijevremeno rođena djeca su borci od prvog udaha – zaključio je Vidović.

 

Podsjećamo, nakon što je lider SNSD Milorad Dodik nazvao gradonačelnika Banjaluke političkim nedonoščetom i nakon što mu je Draško Stanivuković odgovorio, reagovali su iz udruženja prijevremeno rođenih beba “Mrvice”.

Oni su političarima poručili da su nedonoščad veliki borci i da taj termin ne koriste u političkim prepucavanjima.

Izvor: Srpskainfo