Kako se zovu deca Dragana Đilasa? Čime se bave, gde žive, da li idu u školu, da li studiraju, rade? Ne znate? I ne treba da znate.

A kako se zovu i šta rade deca Aleksandra Vučića? E to sigurno znate, svašta ste o njima čitali, gledali i čuli u medijima. Uglavnom laži, strašne i odvratne laži.

Deca predsednika ove države godinama su već, ni kriva ni dužna, meta najcrnje i najprljavije kampanje. Ta deca su kriva samo zato što su deca. Ta deca su meta samo zato što se neki zli umovi nadaju da će gađajući njih pogoditi i ubiti njihovog oca. Ta deca su nevine žrtve bolesnih tajkunskih ambicija da državu ponovo privatizuju i pretvore u dosističku mašinu za lično bogaćenje korumpiranih skotova.

Elem, ostavimo na trenutak sve po strani – i to ko smo i šta smo i čime se bavimo i kakva su nam politička uverenja i koga podržavamo i za šta jesmo i za šta nismo – i zamislimo samo kako bismo se mi osećali, svako od nas pojedinačno, kada bi našu decu neko godinama proganjao samo zato što su naša deca?! Ono što, sada već gotovo svakodnevno, Aleksandar Vučić mora da trpi, pa to jeste najstrašnija psihološka tortura sračunata na to da ga slomi, da ga ‘ubije u pojam’, da ga natera da odustane, da digne ruke od svega i da Srbiju prepusti u ruke najgorima i najpokvarenijima.

Može neko, jelte, da se slaže ili ne slaže sa Vučićevom politikom, može neko da ga voli ili mrzi, ali svako normalan mora da osudi životinjski, zverski plan Đilasa i đilasovaca da se sa predsednikom ove države obračuna tako što će mu ‘medijski ubiti’ dete! Pokušaj tajkuna da se vlasti i budžetskih miliona dokopa preko ‘leševa dece’ jeste nešto najbolesnije što je viđeno u srpskoj političkoj istoriji! I to bismo svi morali da osudimo, to je nešto na šta niko normalan ne bi smeo da pristane. Jer ako legalizujemo i legitimizujemo ‘politiku’ zasnovanu na ‘ubistvima dece’, onda mi pristajemo na ljudoždersko političko i društveno uređenje u kome važi ne samo zakon najjačeg nego zakon najbestidnijeg i zakon najpokvarenijeg.

Nisu ovde, da se mi na kraju sasvim razumemo, u pitanju samo Danilo i Aleksandar, samo Milica i Vukan. Nisu samo Vučići. Svi smo. Ono što danas rade njima sutra će svima nama, samo ako budu u prilici, samo ako im se ostvari zločinački plan da ubiju ovu i ovakvu Srbiju da bi onda državu skrojili po svojoj, tajkunskoj, lopovskoj, u samoj suštini zločinačkoj meri.

Izvor: Informer