Neki ljudi više vole da se “pokoravaju” drugima, dok drugi obožavaju dominaciju. Zbog svoje odlučne prirode, ovi horoskopski znaci su vrlo dominantni, naročito u vezama.

Bik

Bik je izuzetno posesivan. Zato u vezi uvek želi da potpuno kontroliše partnera i vrlo brzo postaje ljubomoran. Zbog svoje ljubomore često živcira partnere. Nažalost, svojim ljubomornim i posesivnim ponašanjem ume i da zatruje i uništi vezu.

Lav

Lav je vrlo ponosan horoskopski znak. I u vezama je sklon da iskaže svoju aroganciju pa mu zbog toga treba jako mnogo pažnje. Upravo zato Lav i deluje, ali se i ponaša vrlo dominantno. Ali, on je takođe i vrlo strastven, pa će taj segment često prevladati, odnosno partner će preći preko dominantnog lavljeg karaktera, piše Miss7.

Škorpija

Škorpija je vrlo tajanstvena pa je vrlo seksualno privlačna drugim ljudima. Međutim, jednom kad je u vezi, Škorpija postaje vrlo dominantna. Zbog svoje sumnjičave naravi ima tendenciju da propituje svaki korak koji napravi njegov partner, a takođe ume da bude veoma razočaran i ogorčen kada se desi i najmanja greška. Te osobine su mu već uništile po koju vezu.

Izvor: Prva.rs