Šta je uradio Draško Stanivuković za šest mjeseci otkako je preuzeo dužnost – jednostavno je odgovoriti, ništa, ili gotovo ništa.

Mladi gradonačelnik Banjaluke je pokazao da su njegova predizborna obećanja bila ništa do prazne priče, jer čak 180 dana od preuzimanja dužnosti, nije uradio ništa, a Banjaluka kao grad nikad nije gore funkcionisala.

Grad bez podjela, ekspertska gradska uprava, izgradnja opšte bolnice, neradna nedjelja, samo su neka od obećanja koje je tadašnji narodni poslanik dao kako bi se dokopao vlasti u Banjaluci.

Tako je Stanivuković uspio da dođe do još jednog “naj”. Bio je najmlađi odbornik u skupštini grada, najmlađi gradonačelnik, a sada je, uspio i da bude, po mišljenju mnogih i najgori gradonačelnik u istoriji grada na Vrbasu.

Pored neispunjenih obećanja, performansa za javnost, slikanja na svakom koraku, unošenja bubice na sastanak sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, zamenarivanje djece sa Kosova i Metohije radi sastanka sa gradonačelnicom Sarajeva i brojnih drugih gafova gradonačelnika i njegove EKSPERTSKE gradske uprave, Banjalučani koji su mu dali glas, Stanivukoviću bi najviše mogli da zamjere želju za novim radnim mjestom. Sve češće se mogu čuti priče da će gradonačelnik Banjaluke biti kandidat na izborima 2022. godine, a ako se to ispostavi kao tačno, postavlja se pitanje ko više može da vjeruje da bi Stanivuković ostao na poziciju ako bi je slučajno i osvojio.

Prisjetimo se samo nekih od njegovih obećanja i onoga šta je “uradio” nakon šest mjeseci na čelu najvećeg grada u Srpskoj.

Od fontane u Parku “Mladen Stojanović” nakon više od dva mjeseca ostala samo rupa – Rok prolongiran

Predizborno obećanje Stanivukovića: Za dolazak na posao biciklom 1 KM!

Neradna nedjelja – pusto predizborno obećanje gradonačelnika Banjaluke

Žrtve Stanivukovićevih obećanja: Legalizacija izbjegličkih kuća samo predizborni trik

Stanivuković obećao vodu i kanalizaciju, kuće četiri kilometra od centra priključene na septičke

Još uvijek ništa od besplatnih karata za penzionere i osnovce: “Samo nam mažu oči”

Stanivuković najavljivao čist i pitak Vrbas pa od simbola grada napravio deponiju.

Banjaluka kao usputna stanica: Nakon pola godine Stanivuković bi na novu funkciju?

Stanivukovićev “mandat” kroz društvene mreže – Od zloupotrebe djece do hvatanja kadra na spomenicima

Umjesto amfiteatra, gradu prijeti tužba: Stanivukovićevo maštanje može da košta Banjaluku

Rekao pa porekao – Banjaluka ipak nije grad za sve kako tvrdi Stanivuković

Izvor: banjaluckeprice.net