Zašto strane službe najvećih zemalja bestidno rade na rušenju Vučića?

Iza priče o Vučićevim navodnim vezama sa mafijom koje plasiraju opozicionari i njihovi mediji krije se namera da se sruši sve što je urađeno i izgrađeno u našoj zemlji, a u tom rušenju učestvuju i strane službe najvećih zemalja sveta.

Plan…

Iza priče o Vučićevim navodnim vezama sa mafijom koje plasiraju opozicionari i njihovi mediji krije se namera da se sruši sve što je urađeno i izgrađeno u našoj zemlji, a u tom rušenju učestvuju i strane službe najvećih zemalja sveta

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je suština u priči oko njegovih navodnih veza sa mafijom, koje plasiraju opozicionari i njihovi mediji, da se sruši sve što je urađeno i izgrađeno u Srbiji, ali da su za to rušenje veoma zainteresovane i u njemu učestvuju i strane službe najvećih zemalja sveta.

– Suština je u tome da je njihov posao, zajedno sa pojedinim stranim službama, nekih od najvećih zemalja, da sruše sve što je urađeno i izgrađeno, da vrate lopove na vlast, da bude mafijaških ubistava 35 kao 2000-ih kada je mafija upravljala Srbijom – kazao je Vučić, dodajući da je cilj da se upravlja svim ekonomskim resursima Srbije, da Srbija bude slaba, da se izvinjava Hrvatskoj za Oluju.

– Nikada neću dozvoliti da neko ponižava Srbiju i srpski narod. Ako je to moj greh, spreman sam da platim cenu. Za mene veće vrednosti od Srbije i našeg naroda nema – poručio je on.

EPA/GEORGI LICOVSKI

Bivši oficir Kontraobaveštajne službe i potpukovnik u penziji Ljuban Karan uveren je da je u toku specijalni hibridni rat protiv Srbije u koji su pojedine zapadne zemlje uložile ogroman novac.

– U ovaj specijalni rat protiv naše zemlje, koji ima za cilj da izazove prevrat u Srbiji, uključene su obaveštajne službe vodećih zapadnih zemalja, koje deklarativno pričaju da podržavaju Srbiju. U ovoj novoj hibridnoj operaciji zapadnim službama pomažu satelitske službe nekih balkanskih zemalja, ali se prvenstveno oslanjaju na naše političko-tajkunske grupe koje žele na vlast silom jer na izborima nemaju šansu. Računaju i na kavački klan i kriminalne grupe, koje svoj izlaz iz ove situacije, gde su vođe u zatvoru i u bekstvu, vide u tome da dođe nova vlast i da mogu da nastave tamo gde su stali. Imamo situaciju da opozicioni mediji otvoreno podržavaju kriminalce i da im se lagano prenose poruke u zatvoru kako da se brane. Sve je jasno, strategija odbrane mafije je strategija prevrata – zaključuje naš sagovornik.

Neće vam proći!

– Te službe su zaslužne za pritisak spolja na Srbiju u ovom ključnom trenutku kroz koordinaciju donošenja rezolucija o Srebrenici i bezobzirnog ponašanja Kurtija na pregovorima. Međutim, ni ovaj sinhronizovani napad na Srbiju i predsednika neće proći jer je narod odavno prozreo namere tzv. opozicije, a to je dolazak na vlast radi ličnog bogaćenja, a Vlada Srbije i parlament su jedinstveni u odbrani predsednika i budućnosti Srbije – navodi Životić.

Poslanik docent dr Ilija Životić saglasan je da je trenutno na delu dobro sinhronizovana zavera sa elementima stranog uplitanja.

– Zamisao je očigledno bila da se klan Belivuk-Miljković iskoristi za ubistvo nekog od najviših državnih funkcionera, najverovatnije predsednika Vučića, kako bi se izazvala politička kriza, ali s obzirom na brojnost grupe i nađeno oružje, i za izazivanje straha u narodu sprovođenjem terora na ulicama. Ukoliko uzmemo u obzir prikazanu surovost ove grupe, razmere uličnog nasilja se samo mogu naslutiti. U tom scenariju ključnu ulogu koordinatora zasigurno bi imale strane službe, koje su sve vreme pružale zaštitu vođi ovog klana Zviceru, uz pomoć domaćih izdajnika koji su se bavili praćenjem i prisluškivanjem predsednika i njegove porodice uz nastojanje da unutar bezbednosnog sektora Srbije naprave svoj, autonomni sistem koji bi bio na usluzi mafiji i strancima – navodi Životić, nastavljajući:

– Kako je ovaj scenario hirurški preciznom akcijom službi Srbije sprečen, prešlo se na plan B kojim se pokušava diskreditacija predsednika Vučića i ministra Vulina od strane tzv. istraživačkih novinara u sprezi sa grupom okupljenom oko Marinike, Jeremića i Đilasa, koji koristeći medije pod njegovom kontrolom daju političku podršku koljačima iz Ritopeka objavljujući i ponavljajući navodne izjave ovih kriminalaca. U ovom scenariju uloga stranih službi je upravo dostavljanje poverljivih informacija zaverenicima, ali i uticaj kako bi se njihovi diplomatski predstavnici pravili da ne primećuju borbu države protiv mafije – zaključuje poslanik.

Izvor: ALO