Kraj nedelje je, vreme da se polako opuštamo i pripremamo za vikend. Danas je povoljan dan za poslovne dogovore, a mnogima će krenuti bolje i na polju ljubavi. Kakva je vaša astro prognoza?

OVAN

Danas bi bilo dobro da razjasnite nedoumice koje eventualno postoje u odnosu sa partnerima ili kolegama. Neke situacije će se lako objasniti i rešiti, jer ste i vi i drugi raspoloženi za kompromis. Poziv od osobe koja vam je jako zanimljiva.

BIK

Osećate pozitivno uzbuđenje po pitanju nekih dešavanja. Osećate da je realizacija onoga što ste očekivali već vrlo blizu. Ako ste slobodni – kujete planove kako da se više približite nekome ko vam se često vrti po glavi. Raspoloženje.

BLIZANCI

Stabilna situacija, pa ćete moći jednim delom da se opustite. Doduše, nemojte se previše opustiti, pa zaboraviti na sastanak ili dogovor. U emotivnom segmentu – izuzetno povoljno vreme i za zauzete, ali i za slobodne – flertovi, nova poznanstva.

RAK

Danas ste vrlo odlučni i rešili ste da date sve od sebe da jedna saradnja ili dogovor funkcionišu baš kako treba. U odnosu sa voljenom osobom ste zanimljivi, komunikativni, spremni na dogovore i na kompromis. Lep dan je pred vama.

LAV

Nedoumice koje imate po nekim pitanjima biće brzo razrešene. Informacije koje dobijate su povoljne po vas, jedino vam se ne dopada što ćete morati malo da sačekate na realizaciju. Spremnost na dogovor, lepi planovi sa voljenom osobom.

DEVICA

Dosta ste sigurni u sebe, svesni svojih vrednosti ali i toga šta možete da ponudite kada je poslovni segment u pitanju. Dan koji vam donosi samopouzdanje i želju da izbijete u prvi plan. Lako ćete se „pronaći“ sa osobama koje upoznajete.

VAGA

Razmišljate možete li da se oslonite na jednu osobu, iako se ona do sada pokazala kao prilično pouzdana. Ipak, zabrinuti ste zato što vam je ovo što se mora odraditi prilično važno. U emotivnom segmentu – potreba da neke stvari rešite.

ŠKORPIJA

Dobri planovi, dobra razmišljanja, odlična komunikacija. Dan vas vodi ka realizaciji poslova koji su vam bitni. Iznesite svoje ideje nadređenima, naići će na dobar prijem. Fali vam voljena osoba i to želite da joj na svaki način pokažete.

STRELAC

Potrebna vam je podrška za planove ili predloge i danas je možete pronaći. Ne ustručavajte se da iznesete na dnevni red ono o čemu dugo razmišljate. Što se emotivnog dela tiče, dovoljno vam je i malo vremena sa voljenom osobom da biste bili zadovoljni.

JARAC

Naglašeno polje pozicije, karijere, nadređenih – dovodi danas u prvi plan poslovne situacije od kojih mnogo očekujete. Pokrenućete pitanja koja su vam bitna. U emotivnom segmentu – dobro i zanimljivo popodne sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Neuporedivo bolje raspoloženje nego u par prethodnih dana. Sada već možete da se radujete nekim dogovorima, a čini mi se da postoji mogućnost i za finansijski priliv. Emotivni partner je spreman da vam izađe u susret.

RIBE

Bitno vam je da dobijete potvrdu svog rada i da shvatite da vas kolege i nadređeni cene i poštuju, što će se i dogoditi. Osoba koja je već izvesno vreme prisutna u vašem životu kao poznanik, počinje da se ponaša drugačije. Flertovanje na pomolu.

Izvor: prva.rs