Poslednji dan vikenda nekim znacima horoskopa može doneti islaske i lepa druženja, dok će drugi biti preokupirani obavezama. Kako se pozicionirao na astro planu vaš znak?

OVAN

Dan je dobar za izlaske i za društvena okupljanja. Obratite pažnju samo da ćete tokom večernjih časova, biti umorni i samim tim i nervozniji. Nema potrebe da se sa voljenom osobom ili članom porodice raspravljate oko situacija koje i nisu toliko bitne.

BIK

Moguće je da nećete uspeti da ostvarite sve planove. Čini mi se da ste previše natovarili obaveza sebi i da će jedan deo ipak morati da sačeka drugo vreme. Ako partnera ostavite negde po strani, budite sigurni da će vam to zameriti.

BLIZANCI

Dan povremenih napetosti, naročito kako vreme bude odmicalo ka večernjim satima. Moguće je da ste očekivali da neko ispuni obećanje koje vam je dao i da se to nije dogodilo, a vi ste ostavljeni da se snalazite sami. Napetost u emotivnom delu.

RAK

Danas vam je potrebna sigurnost koju vam pružaju drugi, bez obzira da li je tražite u krugu porodice ili kod partnera. No, verovatno je da vam neće biti posvećeno onoliko vremena koliko biste želeli, pa možete biti neraspoloženi i nervozni.

LAV

Drugi će tražiti da ispoštujete ono što ste im obećali, mada ste vi već napravili planove. Bojim se da nećete moći i na jednu i na drugu stranu i moraćete da odlučite kome dati prioritet. U svakom slučaju, budite sigurni da će se neko naljutiti na vas.

DEVICA

Imate želju da dan provedete sa voljenom osobom ili sa nekim koga pokušavate da osvojite. Iako ste vi u raspoloženju, druga strana baš i nije tako da komunikacija može varirati. Ukoliko ste sa nekim ko vam je simpatičan, trebaće vam više vremena za osvajanje.

VAGA

Vrlo lako se može dogoditi da organizujete nešto u sopstvenom domu. Da li će ovo biti neka forma slavlja ili samo druženje, to već nije bitno – važno je da želite da ugodite svima i da sebe predstavite kao dobrog domaćina. Red uživanja, red nerviranja.

ŠKORPIJA

Danas ćete umeti da budete i zajedljivi, i sarkastični, i prilično oštri u razgovoru. Sve ovo je posledica razmišljanja ili informacija koje su došle do vas, a mogu se odnositi najverovatnije na voljenu osobu. Ako nije to – onda ste jednostavno u lošem raspoloženju.

STRELAC

Stalo vam je da ostavite dobar utisak kod osoba sa kojima danas dolazite u kontakt. Ovo mogu biti članovi šire porodice ili osobe za koje smatrate da bi vam u poslovnom smislu mogle biti važne. Očekujte veći odliv novca.

JARAC

Danas vas je lako iziritirati. Preterano ste tvrdoglavi i ne pokazujete niti trunku namere da se usaglašavate sa drugima. Morate imati više strpljenja prema onima koji vas okružuju, naročito ako su to članovi porodice ili osoba bliska vašem srcu.

VODOLIJA

Može vas povremeno hvatati neraspoloženje zbog trenutne materijalne situacije. Doduše, to vas neće sprečiti da potrošite isto onoliko koliko biste potrošili i da se ne nervirate…. Sitnije rasprave sa voljenom osobom.

RIBE

Ako ste očekivali uslugu od strane prijatelja, možete biti besni na sebe. Nije vam jasno kako po milioniti put poverujete da će vas ljudi ispoštovati. No, očigledno još jedna lekcija tog tipa nije naodmet. Možete biti mrzovoljni u kontaktima sa voljenom osobom.

Izvor: prva.rs