Prvi dan vikenda iskoristite da maksimalno uživate. Iako nekima zvezde nisu baš naklonjene, ipak postoji šansa da se na kraju sve dobro završi. Potrudite se, ovaj dan može biti lep.

OVAN

U prvom delu dana nemate dovoljno energije i teško ćete se i fizički aktivirati, a ni moždane vijuge ne rade najsjajnije. Možda biste trebali da se malo odmorite. Drugi deo dana je već bolji i tada vam se predlaže neki izlazak ili rekreacija.

BIK

Svesni ste da imate obaveze koje morate odraditi, ali ste pomalo umorni i više je nego verovatno da ćete ih samo otaljati. Vreme želite da provedete na drugačiji način, u kontaktu sa osobom koja vam je bitna i kojoj ćete posvetiti vreme.

BLIZANCI

I vas u toku prepodneva može stići umor. Ovo nije dobro vreme da obavljate obaveze za koje je potrebna koncentracija ili preciznost. Ako možete, iskoristite dan da se odmorite i posvetite sebi ili osobama koje volite.

RAK

Vaši planovi su se iskomplikovali. Shvatate da ćete morati da ih promenite ili da se usaglasite sa trenutnim okolnostima. Teška srca ćete pristati na kompromis. Razvedrite se u drugom delu dana u kontaktu sa osobama koje su vam drage.

LAV

Na kraju ste živaca, ali pokušavate da zadržite smirenost. Ako danas imate obaveza, vodite računa u odnosu sa kolegama, jer su tenzije naglašene. Rešili ste da stavite tačku na jednu raspravu sa emotivnim partnerom. Oboje želite kompromis.

DEVICA

Postavićete danas neku vrstu ultimatuma saradniku ili kolegi. Ne možete više da tolerišete neke stvari, pogotovo što i vas usporavaju. Niste sigurni kako da ispravite jednu situaciju sa emotivnim partnerom, pa ćete krenuti sa laganom « pripremom » još od jutra.

VAGA

Današnji poslovni tempo vam ne odgovara. U pojedinim trenucima nema dešavanja i sve je statično, a onda odjednom naleti gomila posla. Teško se uklapate, ali pokušavate da pratite. Malo ste neraspoloženi i to emotivni partner i vidi i oseća.

ŠKORPIJA

Emotivniji ste nego inače i teško ćete uspevati da se posvetite svojim dnevnim obavezama. Ukoliko radite, potrudićete se da otaljate ono što imate od posla. Neophodan vam je susret sa voljenom osobom jer počinje jako da vam nedostaje.

STRELAC

Nervoza oko člana porodice ili zabrinutost zbog odvijanja vaših privatnih poslova. Nemojte se opterećivati jer će se sve ovo srediti brže nego što očekujete. Drugi deo dana je bolji i tada ste već spremni da se susretnete sa prijateljima.

JARAC

Može biti nerazumevanja u dogovorima, pa ako vam je bitno potrudite se da pre odlaska na susret potvrdite još jednom vreme i mesto. Drugi deo dana je zanimljiv, ispunjen dešavanjima i predlog za vas je da ga prvenstveno provedete sa porodicom.

VODOLIJA

Ne vidite finansijsku perspektivu po pitanju jednog posla ili možete biti zabrinuti zbog zarade. Neke stvari ne možete promeniti niti uticati na njih, potrebno je da nastavite ovim tempom a vremenom će sve doći na svoje. Partner će umeti da vas oraspoloži.

RIBE

Osećate da ste u nezahvalnoj poziciji po pitanju jednog poslovnog odnosa, jer druga strana sve više uslovljava svoje učešće. Pokušaćete da izlaz iz ovog tmurnog raspoloženja pronađete u kontaktu sa voljenom osobom.

Izvor: Prva.rs