Ovog se puta ofucani kurjak ustremio na srpstvo i svetu Srpsku pravoslavnu crkvu u Crnoj Gori, jednako kao i ona druga konkubina Mila Đukanovića zvana Nenad Čanak, prizivajući u bednom pisanju za Đukanovića pamflet kako veće zlo od Srba i SPC nije zadesilo Crnu Goru!

Piše: Mihailo Medenica

Suludo je i uludo traćiti vreme i reči na Vuka Draškovića, olinjalog kurjaka, „kralja“ trgova na kojima je vazda iz zavetrine nečijeg šupka komandovao :“juriš“, nikada: „za mnom“, no to što je dvorska luda dvora Danice Drašković i avetni dubler Miraša Dedeića nikako ne znači da mu ludost valja uzeti kao olakšavajuću okolnost, naprotiv, od dijagnoze je napravio više nego unosan posao pa mu valja i odgovoriti kao vrlom distributeru zla i zle krvi protivu Srbija.

Ovog se puta ofucani kurjak ustremio na srpstvo i svetu Srpsku pravoslavnu crkvu u Crnoj Gori, jednako kao i ona druga konkubina Mila Đukanovića zvana Nenad Čanak, prizivajući u bednom pisanju za Đukanovića pamflet kako veće zlo od Srba i SPC nije zadesilo Crnu Goru!

Naravno, sve protivu ustoličenja mitropolita Joanikija na Cetinju, jer Vuk Danin Drašković se u Crnu Goru i Cetinje razume taman koliko i Marica u onu krivu rabotu (da prostite), no to ne smeta Milovom čuvaru rektuma da tom istom krivom rabotom mlati po svemu u šta se do juče zaklinjao čašću, obrazom i ostalim tricama koje je izgubio na kanabetu Mike Špiljka.

Dakle, Vučina sad poziva na odbranu Crne Gore od velikosrpske i velikopopovske agresije, jerbo Crnoj Gori nema mira i života dozvoli li da se vladika ustoliči tamo gde bi, što se Danine bradate hoklice tiče, valjalo ustoličavati samo bitange njemu nalik na kafanskim stolicama i o tuđem trošku, razume se, jer Drašković je sve svoje cehove pošteno plaćao…tuđim glavama i tuđom krvlju.

Za čoveka koji ni u rodno selo ne sme da ode prilično hrabro bi Drašković da porobi, podjarmi i pomilogori naša sela i našu crkvu.

Naša, Srba iz Crne Gore koji smo postali, opstali i ostali to što jesmo na ljubavi i blagodati Srpske pravoslavne crkve, a ostali smo ono što se jedino zaista može biti- Srbin!

Ne što za bolje nismo znali već što smo najboljim blagosloveni, ali to najbolje Srbina Draškovića boli i žulja koliko i Đukanovića hemoroidi od toliko podstanara u junačkoj mu pozadini…

Od „velikog“ Srbina do velike fukare Drašković nije promenio dlaku ali ćud jeste onoliko puta, pa zapeva ko da mu je pukao vodenjak kako Cetinje i Crnu Goru sutra valja braniti po svaku cenu…

Dobro, ako se u nešto razume – razume se u cenu jer je toliko puta istakao na čelu, ali ovo što čini pozivajući na odbranu Crne Gore od onoga što zaista suštinski jeste nije samo za prezir već i za robiju!

Za tešku robiju jer, ne daj Bože, da se kap krvi prolije sutra na Cetinju – i ta kap mora na dušu konjušaru Mila Đukanovića, baš kao i Nenadu Čanku i ostalim njima nalik, jer s namerom, zlom i odvratnom namerom, žele voštanice da premetnu u požare a raspeća u gubilišta na kojima treba da strada svako ko im se prikloni i pokloni.

Dobro me sad poslušaj jeftina vašarska atrakcijo: to gde ti pozivaš na „Bunu pod Lovćenom “ u istoimenom uratku- to je kolevka i grob mojih đedova koji su srpstvo i Srpsku pravoslavnu crkvu životima čuvali i sačuvali od takvih kao ti, i za takve kao ti, verujući da za svakog ima i oprosta i pokajanja, no ja ti oprostiti neću zakuka li sutra i jedna majka u Crnoj Gori zbog tvog zlog proziva!

Bez razlike da li je majka Srbinova ili Crnogorčeva, samo li zakuka…

Nije ovo pretnja, nisam vaspitan da pretim zadušnim babama, no zakletva u isto ono u šta su mi se preci zaklinjali: SVE ZA SRPSTVO I VERU PRAVOSLAVNU- SRPSTVO I PRAVOSLAVLJE NI ZA ŠTA!!!

Ti ćeš, bedo, da pozivaš na odbranu Crne Gore, slavne i časne, a o slavi i časti znaš koliko i Milo Đukanović o moralu i poštenje!

Crna Gora je Gora Crna od ponesite crnine za SRPSTVO I VERU PRAOTAČKU, bizo ljudska, i kao takva jeste sutra na Cetinju da dočeka svojeg patrijarha i vladiku, vladiku na tronu Svetog Petra Cetinjakog, Njegoša, Amfilohija…samoga Gospoda koji je Crnu Goru blagoslovio srpstvom, jer svaki taj kamen nad kojim zapevaš kako je porobljen – krajputaš je naših starih koji su znali da je život vredan onoliko koliko ga imaš za šta veće od života dati!

Ne razumeš ti to, to što ti kusuraš nije život pa kako bi znao šta je od njega veće. .

Kod tebe postoji cena za koju te svako može iznajmiti da mu igraš oko šipke, a kod nas, Srba iz Crne Gore- cena koju smo spremni platiti…

Ne pitaj se kolika je no zaćuti bedo, drži se Daničinih uvojaka i mani se Crne Gore i SPC zanavek!

Mani se ti našeg kamenja – imaš dovoljno svojeg u tom kršu što ga nosiš ko kaznu na ramenima!

Čitave odrone – provalijo neljudska!

Izvor: IN4S