Kakav četvrtak je pred nama? Ko će profitirati, a kome prete finansijski problemi?

OVAN

Budite strpljiviji u poslovnim partnerstvima I kontaktu sa saradnicima. Današnji dan lako može da dovede do problema, ukoliko postoji napetost I nervoza. U emotivnom segmentu – ne razumete ponašanja partnera I teško nalazite zajednički jezik.

BIK

Vrlo ste nemirni I napeti, pa možete biti impulsivni I na taj način pokvariti dogovore, ali I odnos sa kolegama. Pokušajte da budete razložni. Dan koji je stvoren za avanturu, za dizanje na emotivnom planu. Ipak, mnogo bolje će funkcionisati neobavezni odnosi….

BLIZANCI

Vaši postupci u poslovnom segmentu, ali I po finansijskim pitanjima moraju biti izbalansirani tokom ovog dana. Lako možete izgubiti novac. Ne uplićite se u ulaganja I investicije. Odličan trenutak za pokretanje jedne burne emotivne priče.

RAK

Vaša jača inicijativa danas može pokrenuti dogovor ili posao koji već izvesno vreme stagnira. Nema razloga da budete skromni, ovo je vaša zasluga. Inicijativa stoji i u emotivnom segmentu, skupite hrabrost i pozovite osobu koja vam se dopada.

LAV

Dan kada možete saznati, dobiti, prikupiti vrlo važne informacije. Takođe, dobar je momenat da pokrenete kontakt sa osobom koja vam je poslovno bitna. Vaša inicijativa je neophodna ako želite da osvojite nekog.

DEVICA

Jedan zanimljiv i ispunjen dešavanjima dan. Bićete aktivni, naročito u onome što se vezuje za finansijski segment. Ako budete mudri i proračunati – stoji mogućnost neočekivanih priliva. Komunikacija sa partnerom se poboljšala.

VAGA

Nestrpljivi ste po nekim pitanjima i želite da što pre pokrenete njihovo rešavanje. Danas možete dosta toga završiti, samo povedite računa da ne pritiskate one sa kojima sarađujete. U emotivnom segmentu – lako dolazite do rešenja sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA

Rešili ste da se danas okrenete isključivo ka onome od čega vidite korist. Trudićete se da nadoknadite zaostatke koje vučete u jednom projektu i to već duže vreme. Emotivno – našli ste smirenje i čekate pravi momenat za pokretanje.

STRELAC

Danas lako dolazite do dogovora, pa je pravi trenutak da pokrenete pitanja koja su vam bitna. Slična je situacija i u emotivnom delu, danas se možete angažovati oko nekog ko vam je simpatičan i zanimljiv i dogovoriti viđenje.

JARAC

Naglašeno polje karijere, pozicije, ali i kontakata sa autoritetima upozorava Jarčeve na nešto veći oprez. iako vam se možda neke situacije neće dopasti, svoje primedbe recite na „mekši“ način. Jedna osoba će vas iznenaditi svojim predlogom za susret.

VODOLIJA

Suviše ste brzopleti i suviše burno reagujete na sve, pa možete bespotrebno stvarati tenziju i u svom poslovnom, ali i u ličnom okruženju. Jasno je da vas neke stvari muče, ali to nije razlog da pravite dodatne probleme i sebi i drugima.

RIBE

Nemate uticaja na okolnosti, ali makar uspevate da ih pratite i da se uklopite. Možda ono što dolazi do vas i nije po vašim očekivanjima, ali trenutno ne može više od ovoga. Malo bolja komunikacija sa emotivnim partnerom.

Izvor: prva.rs