Muškarci su čudne “zverke”. Deluju tako snažno i neumoljivo, a zapravo “padaju” na ženske suze i oprostili bi vam sve trenutke kada ste bili kraljica drame ako vas iskreno vole. Tvrde da uz sebe žele isključivo top modele a svoje srce poklanjaju devojkama iz kraja, sa kojima su odrasli i koje jedine zamišljaju u ulozi majki svoje dece.

Osim toga uprkos činjenici da ih ženski svet uglavnom smatra poprilično površnima po pitanju toga na šta obraćaju pažnju kada su one u pitanju, činjenica je da muškarci nalaze lepotu u mnogim stvarima koje nama deluju trivijalno a koje možda radimo i svakodnevno. Štaviše, neke od njih su muškarcima vrlo seksi, mada sa seksom nemaju dodirnih tačaka. Koje su to stvari, otkrivamo vam u redovima koji slede, piše Ženski magazin.

SUZE RADOSNICE

Kada vidi devojku da se toliko od srca smeje da joj krenu suze radosnice niz lice, muškarac ostaje kao začaran datim prizorom. Većina muškaraca voli da kraj sebe ima devojku koja je toliko iskrena, jednostvna i prirodna da dozvoli i suzama da poteku, ne plašeći se pritom razmazane maskare.

SJAJAN SMISAO ZA HUMOR

Ništa nije privlačnije muškom rodu od devojke koja ima sjajan smisao za humor. Niko ne želi kraj sebe osobu koja je uvek namrgođena i previše ozbiljna. Svakom je potreban neko sa kim je zabavno razgovarati i provoditi vreme.

SAMOUVERENOST ALI SA OBE NOGE NA ZEMLJI

Muškarcima su neodoljive žene koje su samouverene, odnosno one koje znaju šta žele ali su sasvim prizemne. Sa takvim ženama je jednostavno voditi razgovor i one su privlačne muškarcima bez da su toga i svesne. Muškarci u takvim ženama vide skrivenu strast koja ih poput magneta privlači.

CRVENJENJE U OBRAZIMA

Crvenilo u obrazima je znak nevinosti, čistog uma i čistog srca. Žena čiji obrazi pocrvene kada kaže ili čuje nešto vrlo provokativno, je veoma privlačna muškom rodu a da to ni ne zna. Oni je posmataju kao istinki dragulj, jer predstavlja kombinaciju seksipila i slatkoće kom je nemoguće odoleti.

PRIRODAN NEUREDAN IZGLED

Većina žena ne voli naročito svoj izraz u ogledalu rano ujutro. Sva tu nadutost od spavanja i neuredna kosa, nisu baš privlačne zar ne? Zapravo ne, muškarci baš vole kada žena deluje ovako prirodno i neuredno, jer im daje sliku o tome da je stvarna. Da se muškarci pitaju žena bi ostala takva celog dana, bez šminke i bez doterivanja.

NOŠENJE NAOČARA

Osobe ženskog pola, koje nose naočare obično ne nalaze ništa privlačno u tome. Međutim muškarci imaju sasvim drugačije gledište i smatraju da su naočare na ženskom licu itekako seksi. Razlog tome su verovatno sve te fantazije koje se tiču seksi profesorica sa naočarima.

Izvor: prva.rs