Drugu prvenstvenu pauzu ekipa Rudar Prijedora dočekuje sa 12 osvojenih bodova u 12 mečeva.

Prijedorčani su prema igrama u nekim utakmicama zaslužili bolje rezultate, time bi i njihov saldo bio veći, a toga je svjestan i iskusni vezista Bojan Burazor.

– Kada se prisjetimo pojedinih mečeva zaslužili smo da imamo više od 12 bodova. Primali smo golove u posljednjim minutama, a isto tako promašivali smo neke povoljne šase. Međutim, treba imati u vidu da je naš klub povratnik u Premijer ligu, da je u ekipi dosta novih igrača i još uvek se tražimo. Zbog toga treba da budemo zadovoljni. Očekujem da ćemo u pauzi koja nam predstoji popraviti određene segmente u našoj igri. Ostaje žal što u zadnjoj utakmici protiv Slobode nismo pobedili, imali smo vođstvo, a onda se desio penal iz kog smo primili izjednačujući gol. Ipak, ta utakmica je prošlost, a moramo da gledamo unapred – istakao je 28-godišnji prvotimac „rudara“.

Tim iz grada na Sani će do kraja jesenjeg dijela Premijer lige u sedam utakmica imati samo dva rivala koja nisu kandidati za Evropu, a to su Željezničar (kod kuće) i Posušje (u gostima).

Pored toga igraće protiv Širokog Brijega, Veleža, Sarajeva, Borca i Tuzle Siti.

– Svjesni smo da nas očekuje serija teških mečeva, ali nemamo pravo da se žalimo. Jednostavno, za nas je svaki bod veoma važan i bez obzira na ime rivala moramo da se borimo za što bolji rezultat – dodao je Burazor.

Izvor: Srpskainfo