Nakon što su u javnost plasirane neprimjerene fotografije gradonačelnika Prijedora, Dalibora Pavlovića, oglasili su se i iz Kabineta gradonačelnika. U saopštenju ističu da su u pitanju spinovi, konstrukcije i laži.

Saopštenje za medije kabineta gradonačelnika Prijedora prenosimo u cjelosti:

„Već duže vrijeme postoje saznanja i indicije kako se spremaju organizovana „hajka“ i udari na gradonačelnika Prijedora Dalibora Pavlovića , čovjeka koji je, bez mrlje u životu i karijeri na prošlim, lokalnim izborima uspio ono što mnogi nisu, a to je da zauzme bastion DNS-a u Republici Srpskoj.

Kada nekom ne pođe za rukom da Daliboru Pavloviću „namjesti“ milionske afere ili pronevjere, onda je najlakše spinovati i udariti čovjeka na ono što je sveto, a to je porodica.

Kao uvertira posljednjim dešavanjima u prilog ide činjenica, da se unazad dvadesetak dana intenzivno  pojavljuju lažni FB profili, koji na najgori način blate prvog čovjeka Prijedora i njegovu porodicu. Da nalogodavcima i izvršiocima ovih spinova, ništa nije sveto pokazuje i sljedeće.

Reći za pokojnog oca  Dalibora Pavlovića da je pijanica, sestre nepismene, a jedna od njih je priznati ljekar, suprugu verbalno omalovažavati i vrijeđati  na najgori mogući način do te mjere da je nepismena, ženu koju svi znaju i znaju da je završila Pravni fakultet Univerziteta u Banja Luci.

Niz monstruoznih laži, koje se danima iznose, na šta Dalibor Pavlović odgovara ćutnjom i svakodnevnim radom za bolji Prijedor, što pokazuju projekti koji su u toku, ali i sva pozitivna dešavanja i pomaci u gradu.

Da pojedincima ništa nije sveto pokazuje i činjenica, da se sve to dešava u trenutku kada prvi čovjek Prijedora dobija drugo dijete i uz svoju porodicu čvrsto stoji, kao i njegova supruga što to i  danas čini, jer svjesni su političke prljave igre, koju su osjetili još tokom predizborne kampanje.

Licitirati nerođenim djetetom i pokušati da unište jednu stabilnu porodicu, prijedorski  opozicioni blogeri, potpomognuti određenim ljudima, pokušavaju napraviti „vještački lošu situaciju“ i uništiti dignitet Dalibora Pavlovića.

Čekalo se samo da prođe skup opozicije u Banja Luci, pa da se krene u organizovani napad, jer kada nisu uspjeli da odgovore zadatku prijedorski opozicionari, te dovedu u Banja Luku dovoljan broj ljudi, skreću problem na gradonačelnika Dalibora Pavlovića, za šta već petnaest dana postoji  informacija.

Reći za čovjeka da je „narkoman i alkoholičar“, teška je uvreda, naročito za nekog ko obavlja odgovornu funkciju i pri tome već devet mjeseci bori se kako da dovuče sredstva za projekte, investitore, pokrene sa mrtve tačke društvena i kulturna dešavanja, što su građani mogli da vide i svjedoče tome.

Da je sve, kao što tvrdi opozicija, nameće se pitanje?!

Kako je moguće uz te optužbe i gnusne laži. neko takav da vodi grad, vodi svakodnevno sastanke, razgovara sa privrednicima, prisustvuje raznim manifestacijama,  dogovara sve ostalo i ima popunjene sedmične rasporede, mjesec dana unapred, što se može dokumentovati.

Da su sve spinovi, konstrukcije i laži ukazuje i sljedeće, kako to rade prijedorski opozicioni blogeri, kojima ništa nije sveto, za trenutak medijske pažnje.

Kratak osvrt na jedan od verbalnih napada na gradonačelnika, koji se dogodio 22.8.2021.godine, kada je od strane jednog od blogera, pokretača konstruisane priče, uz nepristojno presretanje  predstavljen  da ide službenim automobilom na utakmicu.

Tog dana Dalibor Pavlović službeno je posjetio trening košarkaša Hantersa, zatim je  prisustvovao liturgiji i parastosu u Trnopolju, razgovarao sa mještanima, nakon toga  bio je na utakmici prijedorskog Rudara, a potom otišao da bodri FK Omarska.To pokazuje istinitost  izvještavanja tih blogera, koji i danas pokušavaju da diskredituju gradonačelnika.

Spinovima, lažima i raznima montažama, ali i ucjenama, baviće se tim advokata iz Banja Luke, koji je već angažovan!

A javnost Prijedora i Republike Srpske će ubrzo saznati ko su ti ljudi, koji blate gradonačelnika Prijedora, kakve afere imaju iza sebe, protiv koga su od njih vođeni postupci, pa ćemo svi moći da procijenimo da li njihova riječ i montaža imaju težinu.

Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović i danas aktivno radi na terenu, otvorio je sedmo dječije igralište u akciji Grada i privrednika, koju je lično on  inicirao i pokrenuo.

Brojne poruke podrške i građana koji mu prilaze, vjetar su u leđa da je gradonačelnik na pravom putu.

Jer uvijek je bilo i biće – djela govore više od riječi!“

prijedor24h