Fudbaleri Rudar Prijedora će pod vođstvom povratnika na klupu Marka Tešića da gostuju ekipi Širokog Brijega. Prvi duel ova dva tima završen je bez pobjednika 1:1.

prava kluba je u reprezentativnoj pauzi sporazumno raskinula saradnju sa dosadašnjim trenerom Nikicom Milenkovićem pa je meč najavio član stručnog štaba Dino Sikirić.

-U prvom meču su nam zadali dosta muke.  Imali su prednost mogli i da ubjedljivo vode, a na kraju smo mi došli do remija a mogli smo i do tri boda. Imamo nova dešavanja i promjene u klubu i tu smo gdje smo pa i mi i oni imamo svoje ambicije. Što se tiče igračkog kadra Ne možemo da računamo na kapitena Pekiju, kao i Smajića zbog crvenog kartona u Kupu, dok je Ajdin Redžić i dalje povrijeđen, kao i Adem Halilović. Radimo dobro i nadamo se najboljem a to je da bar ne izgubimo na ovom gostovanju poručio je Sikirić.

U Rudaru dosta očekuju od Demira Jakupovića.

– Atmosfera u ekipi je odlična spremali smo se, znamo mane i prednosti Širokog. Promijenili su ekipu, ali imaju igrače koji svakom mogu da naprave problem, Znamo šta trebamo da uradimo, ne idemo tamo da se branimo već da ih napadnemo i probamo izvući maksimum- poručio je Jakupović.

Duel Široki brijeg –Rudar Priejdor se igra u nedjelju u 17 časova.

Izvor: Srpskainfo