Kakva astro prilike prate ove nedelje vaš znak.

OVAN

Mnogo toga biste vi da promenite danas, ali i sami shvatate da to nije moguće. Dovoljno je da svojim ponašanjem ulepšate trenutke nekim osobama koje su vam drage. Posvetite jedan deo vremena i sebi i svom voljenom biću.

BIK

Kao da se sve namešta u vašu korist, dogovori idu lako a ljudi vam izlaze u susret po mnogim pitanjima. Bićete povremeno malo nervozni zbog voljene osobe, ali nemate razloga – ona svojim ponašanjem samo pokušava da bude zabavna i da vas nasmeje.

BLIZANCI

Dan je odličan da ga podelite sa bliskim prijateljima. Možete voditi zanimljive razgovore, saznati neke značajne stvari, a u isto vreme pomoći jedni drugima što se neke vaše ili njihove problematike tiče. U večernjim satima potražite mir u zagrljaju voljene osobe.

RAK

Provešćete se dobro sa bliskim ljudima, ali i sa emotivnim partnerom. Ukoliko ste emotivno sami, povedite računa – postoji šansa da danas budete meta jednog ili čak više udvarača. Malo ćete se brinuti što ste potrošili više nego što ste planirali.

LAV

Zaista volite svoju familiju i drago vam je kada možete da se okupite i provedete lepe trenutke zajedno. Ipak, danas biste možda više voleli da taj porodični termin traje malo kraće da biste vi mogli da odlutate tamo gde ste planirali. Neko društvance čeka na vas.

DEVICA

Ovaj dan ste rešili da posvetite svojim prijateljima. Vidi se da će skoro pa svaki momenat biti ispunjen i da ćete bukvalno trčati sa jednog mesta na drugo, trudeći se da ispoštujete sve što ste dogovorili. Ne preskačite voljenu osobu.

VAGA

Najlepše trenutke ovog dana želite da provedete sami, možda eventualno sa najboljom prijateljicom. Vreme je za neko sređivanje, za neko opuštanje.. Isplanirali ste sve…samo nigde niste uglavili voljenu osobu. Nju ostavljamo za veče…

ŠKORPIJA

Tokom celog dana će vam stoji odlično raspoloženje i mogućnost da ostvarite sve ono što ste isplanirali, naročito na emotivnom planu. Inicirajte neki dobar dogovor, napravite plan i bacite se na ostvarivanje, pogotovo ako izlazite sa simpatijom.

STRELAC

Dan ćete provesti u krugu najbližih. Iako ćete biti dosta raspoloženi, povremeno ćete u glavi analizirati dešavanja iz prethodne nedelje, razmišljajući šta je ono što niste uradili kako treba i da li ste mogli da postignete više. Opustite se, nedelja je…

JARAC

Jako vam je bitno da danas sve funkcioniše kako treba i da sve ono što ste isplanirali bude uspešno. Danas vam slede kontakti sa prijateljim. Opustite se i uživajte u svakom trenutku ovog opuštenog i ispunjenog dešavanjima dana za vas.

VODOLIJA

Vaše planove ćete verovatno samo vi danas uspeti da pohvatate, pošto ste na više strana obećali da ćete se pojaviti. Jedna osoba vas jako interesuje i svim silama ćete se truditi da je osvojite. Možete imati uspeha, samo se malo potrudite.

RIBE

Emotivni planovi su ono što će okupirati ceo vaš dnevni raspored. Odlično ste raspoloženi, u onom svom najboljem, duhovitom i poletnom izdanju i želite da to svoje raspoloženje samo dodatno uvećate sa voljenom osobom. Odlični trenuci su pred vama, uživajte.

Izvor: prva.rs