Astrolozi znaju šta kod kog znaka pokreće depresiju i ko se od nje najbrže oporavlja

Astrologija vrlo jasno ukazuje koji horoskopski znaci su skloni depresiji, koji najviše pate i šta su uzroci njihove duševne nesreće a koji se lako i brzo oporavljaju od nje.

Rak je najemotivniji znak u horoskopu i često je ćudljivog raspoloženja. Sklon je depresiji a sa njom može najlakše da se izbori ako vežba.

 

Vagu najviše u depresiju baca nemogućnost kontrole. Na njihove emocije prilično utiče i njihova neodlučnost i zbog čega mogu da se izbezume i ostanu bez kontrole.

Ribe padaju u depresiju zbog porodice, tačnije kada shvate da članovi njihove familije nisu onako idealni kako ih oni zamišljanju. Tada se povlače u sebe i tuguju.

Bik postaje depresivan kada oseti da stagnira, da je zaglavljen i kada nestanu izazovi iz njegovog života. Tada se osećaju bespomoćno i treba im mnogo snage da se izvuku iz tih beznadežnih razmišljanja.

Devica čim počne da razmišlja o svom životu postaje depresivna. Ona često u svojoj glavi stvara izmišljene crne scenarije zbog čega se oseća nesrećno.

Škorpiju deprimira strah od smrti jer su one neustrašive i sviđa im se da rade ono što žele, ali su svesne da to neće večno trajati.

Blizanci su najčešće nesrećni zbog ljubavi. Raskid im teško pada i preko izdaje ne mogu da pređu.

Ovan postaje depresivan kad ga ignorišu, mada se to retko dešava jer je Ovan glasan i veseo znak. Ali to kod njih ne traje dugo, brzo se oporavljaju i kreću dalje.

Jarca najviše baca u depresiju starenje jer ne mogu da prihvate da je to prirodni proces a oni daju sve od sebe kako bi to odložili.

Lav gubi kontrolu kada ne dobije ono što želi i kada ne ide sve onako kako je on planirao. Međutim, on svoju depresiju vešto skriva a njegova vatrena priroda ne dopušta da ga depresija dugo drži.

Pixabay

 

Strelac ne voli dugo da bude sam i tada postoji najveća opasnost da padne u depresiju. Ali ni kod njih to ne traje dugo i oni kreću u novu avanturu.

Vodolije ne podnose kritiku i znaju da sve svoje snage i vreme usmere ka tome da dokažu da su oni u pravu. Sve to ruši njihovu psihu i samopouzdanje. Na svu sreću, od tog udarca se brzo oporavljaju i veselo nastavljaju dalje.

Izvor: 24sedam