Uznemirijući snimak, koji je nastao neposredno nakon saobraćajne nesreće u Las Vegasu u kojoj je poginula mlada djevojka srpskog porekla Tina Tintor (23), kada je na njen automobil naletio igrač američkog fudbala Henri Rags, koji je bio pijan, pojavio se na društvenim mrežama.

Kako se vidi sa snimku, Rags sjedi na putu zajedno sa svojom djevojkom Kijarom Kilgo Vašington (22), dok automobil u kome se nalazila Tina i njen pas gori u plamenu na nekoliko metara od njih.

Takođe, na stravičnom snimku vidi se kako Rags plače, a njegova djevojka moli posmatrače da mu pomognu, prenosi Blic.

– Je*eno prestani da vičeš – govori Rags Kijari u jednom trenutku.

Na snimku je takođe zabilježen njegov automobil “Stingray” kojim se brzinom od skoro 250 kilometara na sat zakucao u “Tojotu RAV4” u kojoj je bila Tina.

Podsjetimo, bivši igrač Las Vegas Rejdersa Henri Rags III, naletio je na automobil srpske državljanke Tine Tintor (23) koja je živela samo nekoliko ulica od mjesta nesreće.

Naime, ona se vraćala od drugarice s kojom je bila u šetnji, kada je na njih naletio Rigs automobilom koji se kretao čak 190 kilometara na sat više od ograničenog, kako navode lokalni mediji.

NFL igrač je nakon nesreće izašao iz svog slupanog automobila i sjedio je na ulici dok je automobil u kom je bila zaglavljena Tina sa svojim psom, gutao plamen.

Izvor: Srpskainfo