Sve u svemu, početak nove sedmice neće biti ni malo loš za većinu astro pripadnika. Šta su vama zvezde namenile ovog ponedeljka?

OVAN

Gomilu zadataka ste postavili ispred sebe i daćete svoj maksimum da ih završite. Uskakaće tu s vremena na vreme i dodatne obaveze, pa ćete morati da menjate prioritete. Dan za inicijativu i komunikaciju sa osobom koja vam je interesantna.

BIK

Danas imate jedan važan poslovni dogovor i razmišljaćete na koji način da se postavite da biste najviše izvukli od ovog sastanka. Emotivni segment je odlično postavljen, možete se opustiti sa voljenom osobom. Uživanje.

BLIZANCI

Zabrinuti ste jer postoji mogućnost da jedan poslovni dogovor bude odložen. Preuzimite inicijativu i ne dozvolite da dođe do prolongiranja. Ljude sa kojima dolazite u kontakt ne ostavljate ravnodušnim – komunikativni ste, zabavni i duhoviti.

RAK

Osećate se opuštenije i možete da se radujete, jer vam je jasno da ćete uspeti da rešite važnu poslovnu situaciju. Do vas dolaze vesti o finansijskom prilivu. Pokrenite se prema osobi koja vam je interesantna, možete započeti zanimljivu komunikaciju.

LAV

Uspeli ste da ostvarite veći deo od onoga što ste nameravali, i možete biti zadovoljni rezultatima. Komunikacija sa poslovnim partnerima teče onako kako ste planirali. Dobro ste raspoloženi i ostavićete jak utisak na osobu koja vam je bitna.

DEVICA

Svesni ste da možete uspeti da rešite jedan problem i maksimalno ćete se angažovati da ovo privedete kraju. Dogovori sa nadređenima. Jaka inicijativa prema emotivnom partneru ili osobi sa kojom biste želeli da ostvarite nešto više.

VAGA

Trebali bi da budete proračunati i da bolje razmislite pre nego što pokrenete neke dogovore. Međutim, tera vas jak impuls, nestrpljivi ste. Pazite da u žurbi ne načinite propust ili grešku. Strastan i eksplozivan dan u emotivnim odnosima.

ŠKORPIJA

Nešto što vam je predstavljalo problem možete rešiti uz pomoć saradnika ili kolege. Velike mogućnosti za finansijske prilive. Izuzetno ste raspoloženi da pokrenete komunikaciju sa osobom koja vam se dopada, ali nemate strpljenja za njenu usporenost.

STRELAC

Za one stvari koje su kočile, danas dobijate još jednu priliku da ih i završite. Zato prionite na posao i angažujte se koliko god možete. Jedna osoba pokušava da vas animira i zainteresuje. Prija vam njena pažnja, zaintrigirani ste.

JARAC

Neke vaše ideje iz prethodnog perioda je danas lakše realizovati. Vi ste u podsticajnom raspoloženju, a i atmosfera u poslovnom okruženju je dobra, pa je lakše raditi i sarađivati sa drugima. Svoje raspoloženje uspećete da prenesete i u odnos sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Vreme je da konkretizujete ili pokrenete dogovore o kojima duže vreme razmišljate. Imate odličnu inicijativu, ljudi su spremni da vas saslušaju i sada je pravi trenutak za aktivaciju. Komunikacija sa osobom koja vam se dopada teče glatko.

RIBE

Ovo ni malo nije loš dan, pa se aktivirajte jer možete ostvariti jedan zadovoljavajuć dogovor ili priskrbiti sebi fin finansijski priliv. Nemojte pustiti da ovaj dan prođe bez susreta sa voljenom osobom, jer su pred vama strasni momenti ispunjeni ljubavlju.

Izvor: prva.rs