Manifestacija “Prijedorska zima” počinje u nedjelju 5. decembra instalacijom figura Snješka Bijelića i trajaće do 6.januara kada će biti završene prigodne praznične svečanosti, najavila je danas vršilac dužnosti načelnika Odjeljenja za društvene djelatnosti grada Prijedora Monja Kasalović.

Ona je navela da će u tom periodu biti organizovano više od 40 sadržaja na osam lokacija.
“Potrudili smo se da svim našim sugrađanima, kao i onima koji ne budu ovdje i dolaze u posjetu tokom praznika, obezbijedimo što više različitih sadržaja, a imamo i veliku ponudu naših privrednika odnosno ugostiteljskih subjekata koji će u periodu od 17. do 31. decembra na velikom trgu imati mogućnost da se predstave svojim proizvodima odnosno ponudom hrane i pića”, rekla je Kasalovićeva na konferenciji za medije u Prijedoru.
Ona je naglasila da grad Prijedor jeste pokrovitelj manifestacije, ali da su sponzori brojni privredni.
“Zahvaljujem se svim privrednim subjektima i svim ljudima koji su pomogli da se ovo organizuje i dali doprinos da započne i nadam se da će se realizovati do kraja. U ime grada pozivam građane da posjete sve naše programe i sadržaje, kao i još privrednih subjekata koji žele da daju doprinos ovoj manifestaciji”, dodala je Kasalovićeva.

Izvor: prijedorgrad