Skoro svi novac smatraju važnim, ali kako astrolozi kažu postoje horoskopski znaci koji su prave škrtice kada je o parama riječ.

Nekima teško pada kada treba da se “uhvate” za novčanik.

Kako astrolozi tvrde tri znaka Zodijaka spadaju u one za koje se u narodu kaže da se ponašaju kao da im je “zmija ušla u džep”.

1. Ovan

Na vrhu liste najvećih tvrdica je definitivno Ovan. Predstavnici ovog znaka vole novac i rado ga štede.

Imaju ustaljene finansijske navike i u stanju su da rade uporno čak i po dva posla, a novac koji zarade brižljivo štede i nerado ga troše, ali nisu spremni ni da ga pozajme drugima. Ovnovi će uvijek imati para, a kao partneri nisu voljni da ulažu novac u zajedničku kasu. Oni su solo igrači i što je njihovo ne dijele.

2. Lav

Oni vole luksuz i skupe stvari, ali radije da im ih neko pokloni nego sami da ih kupe. Lavovi uglavnom imaju novac i dobro su situairani, ali ga će ga rijetko potoršiti na druge.

Imaju potrebu da u svemu budu prvi, pa tako i imućstvu. Rijetko ćete sresti predstavnika ovog znaka koji je “široke ruke”. Oni se ne hvataju sza novčanik olako već sav višak zarade ulažu u štednju ili luksuznu imovinu koju jednog dana mogu lako da unovče.

3. Strijelac

Ovaj znak Zodijaka čuva novac, ali ga radije nego druga dva troši na članove porodice.

Strijelac vam neće nikada sam ponuditi pomoć u novcu, ali ako mu zatražite pomoć uz dovoljno dobre argumente, možda vam i izađe u susret. Pripadnici ovog znaka Zodijaka mnogo brinu za budućnost, pa su zbog toga skloni da budu štedljivi, piše “Telegraf.rs“.