Marko Munjiza, aktivista SDS-a iz Prijedora, za kojeg se sumnja da je u javnosti prvi pustio snimke Dalibora Pavlovića i tako izazavo prijevremne izbore u ovom gradu, javno je otkrio mračne planove tokom izbornog dana u ovom gradu.

Munjiza, očigledno ljut, što je DNS za poraz okrivio SDS i njegovu tetku Maju Dragojević – Stojić, javno na mrežama pita, DNS:

Zašto je Goran Predojević, dva dana prije izbora odbio gostovanje na BN Televiziji iako je sve bilo dogovoreno?

Munjiza ovim pitanjem, po ko zna koji put, BN televiziju dovodi u kontekst politčkog subjekta koji se definitvno upliće u politički proces u Republici Srpskoj.

Munjiza dalje ima nekoliko pitanja u vezi posmatrača i članova biračkih odbora iz SDS-a koji su, po njegovoj tvrdnji, odbijeni bez obrazloženja.

Možda i najzanimljivije, Munjiza javno otrkriva da je Milan Miličević, odnosno SDS iz Teslića posalo 15 posmatrača, za koje je rečeno da im je „nemoguće pokrasti izbore“.

Ti „posmtrači“ poslani su u Kozarac a Munjiza pita zašto, kad ste tamo (misleći na DNS) imali osiguranu pobjedu!!!!

Otrkiva i dvije najmračnije tajne prijedorskog DNS-a: Javno pita da li su određene ljude iz SDS-a nagovarali da glasaju sa tuđim ličnim kartama kako bi na određenim biralištima poništili glasanje.

Kako ništa više ne ide bez privatno-tajnih snimaka, Marko Munjiza otkriva i detalj da je neko iz DNS-a pokušavao preko izvjesne gospodje Šljivić nagovoriti Maju Stojić – Dragojević na kriminal, pa da se to sve tajno snimi.

Na kraju Munjiza pita: Da li je DNS u Prijedoru „ugasio svjetlo i zaključao kancelarije“?

Očekivano „plakao“ je i nad svojom sudbinom jer nije dobio, po njemu zasluženu pažnju jer je ipak on otrkio aferu Dalibor Pavlović i tako omogućio izbore a oni su, vjerovatno misleći na SDS, donijeli Goranu Predojeviću 65 odsto glasova koje je dobio.

Autor: Faktor