Dobre vijesti za stanovnike Prijedora

U Prijedoru će tokom predstojećih praznika redovno radno vrijeme imati apoteke, pekare, dragstori, benzinske stanice i ugostiteljski objekti, saopšteno je danas iz prijedorske Gradske uprave.

Redovno radno vrijeme, u skladu sa preporukama Republičkog štaba za vanredne situacije, mogu imati i proizvođači i prodavci konditorskih proizvoda i kolača, trgovačke radnje u staničnim objektima i prodavnice na benzinskim pumpama.

Za sve ostale subjekte, neradni dani su 1. i 9. januar, dok 2. januara od 8 do 13 časova mogu raditi pravna lica i preduzetnici koji obavljaju trgovinsku, zanatsku i uslužnu djelatnost, a 3. januara oni će imati redovno radno vrijeme.

Ako se zbog unaprijed ugovorenih obaveza prema kupcima ukaže potreba za rad u dane republičkih praznika, privredni subjekti koji imaju registrovanu proizvodnu djelatnost trebaju da se pisanim putem obrate gradonečelniku, uz obrazloženje o neophodnosti rada u neradne dane, najkasnije tri dana prije traženog datuma, naveli su iz Gradske uprave Prijedora.

Izvor: aloonline