Kakav je dan pred nama?

OVAN

Na pravi način uspevate da izađete na kraj sa poslovnom problematikom i unapred se radujete dobro obavljenom poslu. Voljena osoba i vi danas možete razgovarati o zajedničkim planovima za izlazak ili možda I kraći put.

BIK

Napravili ste dobar plan aktivnosti. Ovo će vam uglavnom polaziti za rukom, a ako i bude nekih sitnih promena, to se neće drastičnije odraziti na vas. Dan je dobar za kontakt sa voljenom osobom, ali i za druženje sa prijateljima ili izlazak sa simpatijom.

BLIZANCI

Pokušavate da neke situacije okrenete u svoju korist i više je nego verovatno da ćete u tome i uspeti. Ako neko bude pokušavao da vas uslovljava, brzo ćete mu pokazati njegovo mesto. Neko vam se sve više uvlači u misli. U partnerstvima – nerazumevanje.

RAK

Napravite dogovor o privatnom ili dodatnom posliću, aktivirajte se oko ličnih obaveza koje ste zapostavili. Emocije vas jako drmaju i potrebno vam je da provedete vreme i sa voljenom osobom. Prilika za to će se i ukazati u večernjim satima.

LAV

Obavezali ste se na nešto i sada žurite da to i ispunite u zadatom roku. Malo nervoze, ali uspevate da držite situaciju pod kontrolom. Još jedna rasprava sa emotivnim partnerom koja je bukvalno od sitnice prerasla u nešto mnogo komplikovanije.

DEVICA

Neko vas može usloviti u smislu da možete dobiti posao ili projekat koji vam odgovaraju, ali ćete zato imati izuzetno kratke rokove da to i završite. Budite spremni da žurite. Vreme je da uvedete pozitivne promene u svoje emotivne odnose.

VAGA

Dobro uspevate da se organizujete i moći ćete da završite obaveze koje su vam od najvećeg značaja. Prija vam što i drugi primećuju da se vaš odnos prema poslu promenio. Danas je moguće da se susretnete sa osobom koja vam je simpatična.

ŠKORPIJA

Neke lakše okolnosti su pred vama i osetićete rasterećenost. Moguće je da ste završili sa većim poslom ili projektom, obavezom. U odnosu sa emotivnim partnerom će biti teško dogovoriti se oko susreta. Druga strana je suviše zauzeta obavezama.

STRELAC

Informacije koje stižu su vezane za novi posao ili za vaš status u poslovnoj sredini. U svakom slučaju, imaćete razloga da budete zadovoljni. U susretu sa osobom do koje vam je stalo pokažite više takta, jer ste neodmereni u nekim izjavama.

JARAC

Ne umete da manipulišete drugima, uvek idete iskreno i otvoreno i zato će vam danas smetati kada prepoznate lukavstvo u potezima ljudi koji su blizu vas. Nije na vama da osuđujete. Budite otvoreniji prema osobi koja vam se dopada, čeka vaš potez.

VODOLIJA

Danas odredite ono što vam je najbitnije i ne zamarajte se usputnim distrakcijama. Potrebno je da se aktivirate i organizujete, a koncentracija je bitan činilac svega ovoga. Moguće je da previše očekujete od emotivnog partnera.

RIBE

Nikada vam nije žao da ono što znate i umete podelite sa kolegama. Danas je moguće da vas neko na ovaj način malo i iskoristi, ali daleko od toga da vi toga niste svesni. Smetaju vam neke stvari kod voljene osobe, ali to prećutkujete.

Izvor: prva.rs