Boris Grujić uručio je danas u Narodnoj skupštini Republike Srpske paket sa poklonima za narodne poslanike. Naime, njih 82 dobili su USB stik, a jedan poslanik, Nebojša Vukanović, ostao je bez poklona.

Grujić je prilikom predaje “poklona” pokazao fiskalni račun na kojem stoji da je kupovina 82 USB stika koštala 858,54 KM.

Inače, Boris Grujić je u žižu javnosti dospio nakon što je na njega nasrnuo narodni poslanik Nebojša Vukanović na skupu njegovog pokreta.

Tada je Grujić pokušao da pita Vukanovića otkuda mu i kako je preko granice prenio 50.000 evra, kojima je od njega i Gorana Suvare kupio prazan USB stik.

Grujić je u saopštenju rekao da je na ideju došao zajedno sa Suvarom, i objasnio zašto Vukanović neće dobiti poklon.

“Suvara mi duhovito kaže da smo prodali USB stik Vukanoviću, a da su ostali poslanici ostali uskraćeni za USB stikove. U potpunosti se slažem. Moramo biti korektni prema svim narodnim poslanicima. Pričamo dalje i pravimo dogovor. Poklonićemo svim narodnim poslanicima po jedan USB stik, ukupno 82 USB-a, osim Nebojše Vukanovića. On već ima USB koji je kupio za 50.000 evra”, reako je ranije Grujić.

Podsjećamo, Boris Grujić i Goran Suvara su prije nekoliko godina Nebojši Vukanoviću prodali prazan USB za 50.000 evra. Vukanović je mislio da se na tom USB nalaze dokumenti koji bi, navodno mogli da naštete pojedinim licima iz vlasti. Sve to je, nedavno potvrdio i SDS-ov načelnik Sokoca Milovan Bjelica.

Izvor: ATV