Organizovanoj antisrpskoj histeriji pridružio se i Adil Osmanović dokazujuci da se komplet muslimanska politička scena ne zasniva na konkretnim idejama za poboljšanje života već na zaostalom mišljenju devedesetih i to u maniru razmaženog djeteta koje kad napravi problem traži od drugih da intervenišu.

Poručio je ovo Siniša Vidović, zamjenik predsjednika Ujedinjene Srpske.

On je dodao da je ludilo gospodina Osmanovića, koji smatra da svi trebaju da žive po njegovim šerijatskim uvjerenjima, se okomilo i na Srbiju, ni manje ni vise nego tražeći sankcije.

– Smiješno je da se Osmanović poziva i na Dejtonski sporazum i Haški tribunal kad i sam ne poštuje te institucije. Nada se da će provjerenom bošnjačkom taktikom glumljenja žrtve naići na saosjećanje međunarodne zajednice – dodaje Vidović.

– Interesantno je da gospodinu Osmanoviću ne smetaju pozivi na rat, ni kršenje Dejtona i državnih zakona od strane njegovih bošnjačkih kolega Izetbegovića i Komšića, i ne vidi čak ni problem u svojim nastupima, a nalazi sebi za pravo da se miješa u poslove susjednih zemalja – istakao je Vidović.

Izvor: Srpskainfo