Kraj nedelje treba da iskoristite za odmor i uživanje. Ipak, ponekad zvezde za nas imaju potpuno drugačije planove. Proverite kakav dan je pred vama.

OVAN – Uspećete da izgladite neke greške u svojim bitnim relacijama. Moguće je da ćete danas dobiti pridiku od neke starije osobe koja vam u suštini želi dobro. Prihvatite kritiku jer je dobronamerna. Bolje raspoloženje u drugom delu dana.

BIK – Pomalo ste umorni, pa ćete iskoristiti dan za odmor, leškarenje. U popodnevnim satima već ćete imati više volje I želje da se pokrenete I opustite u društvu onih koji su vam bliski. Malo vam popravlja raspoloženje stari prijatelj.

BLIZANCI – Danas ste komunikativni, u pokretu. Napravićete više dogovora i onda pokušavati da ispoštujete sve ono na šta ste se obavezali. Neće vam biti teško, ponekad uživate da se ovako rastrčite. Nemojte zaboraviti u dogovorima i voljenu osobu.

RAK – Bićete obuzeti mislima o „onom nekom“ ko odavno nije deo vašeg života, ali ne možete da ga izbacite iz glave. Na svu sreću pa vas ovo neće držati dugo, već tamo od podneva ste kao novi. Tada ćete uzeti malo vremena za sebe i za opuštanje.

LAV – Današnji dan je samo vaš, za sve ono šta ste namerili da uradite. Ili bolje rečeno – gde god da ste želeli da se provedete. A vaše su želje tokom ovog dana velike. I vi lično imate nameru da ih sve ispunite. Nećete stati sve do kasnih večernjih sati.

DEVICA – Jutarnji sati mogu doneti neki tip nervoze. Ukoliko se ona vezuje za voljenu osobu – savet je da iskulirate I pustite situaciju da se “ohladi”. Već od popodnevnih sati ste pod znatno boljom energijom i razumevanje sa partnerom postoji.

VAGA – Jasno mi je da vam se neke stvari ne dopadaju, da vam sve izgleda suviše teško i sporo, ali imate toliko lepih trenutaka pred vama, da zaista nema mesta ovakvim razmišljanjima. Dozvolite voljenoj osobi da pozitivno utiče na vas, potrebno vam je to.

ŠKORPIJA – Ako baš nemate nikakvih obaveza isplaniranih danas, nemojte samo da se usedite, već uhvatite prijatelja ili voljenu osobu i iskoristite vreme za malo šetnje, za rekreaciju ili samo za zabavu. Potrebno vam je da opustite mozak….

STRELAC – Sve se namešta da odete i susretnete se sa nekim koga baš želite da vidite. Može ovo biti prijatelj, emotivni partner, ali može biti i neko sa kim flertujete. U svakom slučaju, dobro vreme i lepi trenuci su pred vama. Uživajte.

JARAC – „Odjeci“ jučerašnje nervoze će vas pratiti i u prvom delu dana. Znam da vam smeta da od jutra rešavate neku problematiku, ali završite sa ovim pa izađite malo da ohladite glavu. Od podneva bolje, bićete raspoloženiji i voljni za susret sa dragim ljudima.

VODOLIJA – Neko blago neraspoloženje ili možda čak I tuga u jutarnjim satima. Posle toga – porodični segment izlazi na prvo mesto I verovatno ćete želeti da provedete ostatak dana sa onima koji su vam najbliži. Opuštate se u krugu porodice.

RIBE – Danas ćete se posvetiti obavezama, pogotovo ako ste u prethodnom periodu obećali da ćete uraditi nešto po kući ili za članove svoje familije. Ako ste se nadali da ćete se videti sa emotivnim partnerom, za to su šanse tek predveče.

Izvor: prva.rs