Ovan na mudar način razrešava konflikt, a Lav je prinuđen da ove srede taktizira na poslovnom planu. Ribe nemaju razloga za čekanje – odmah neka krenu u komunikaciju sa simpatijom.

OVAN – Na pravi način uspevate da rešite jednu situaciju, iako postoje velika neslaganja između ljudi koji su uključeni u celu ovu priču. Potrebu za žurbom morate kontrolisati. Sa oprezom i polako funkcionišite i u emotivnim odnosima.

BIK – Dan za dogovore, dan za saradnje, a biće sigurno i nekih lepih iznenađenja, čak i u finansijskom segmentu. Danas su Bikovima moguća poznanstva koja će im itekako prijati. Sa partnerom dan ispunjen strastima i emocijama.

BLIZANCI – Danas nema mesta stajanju, jer je mnogo posla pred vama. Potrebno je da budete ažurni i da odredite ono što vam je prioritetno. Neprijatne situacije sa saradnicima su moguće. Često će vam danas nedostajati pažnja voljene osobe.

RAK – Teško je da danas nešto možete promeniti u poslovnom segmentu. Prepustite se toku događaja i rešavajte situacije kako budu dolazile. Možete se osećati neraspoloženo zato što vam osoba koja vas interesuje ne poklanja dovoljno pažnje.

LAV – Neke situacije nikako da se okrenu u vašu korist, pa ćete pokušavati da taktizirate u poslovnom segmentu. Pitanje je da li ćete uspeti da nešto konkretnije uradite. Popravljanje komunikacije između partnera i vas.

DEVICA – Malo ste umorniji nego inače i možete upasti u statičnost i neraspoloženje. Trenutna situacija je baš samo to – trenutna, biće vremena da pokažete koliko vredite. Napeti odnosi sa emotivnim partnerom, zbunjeni ste situacijom.

VAGA – Ako se stvari danas ne budu odvijale u onom pravcu koji priželjkujete, nemojte biti razočarani. Sačuvajte mir i ne dozvolite da vas ovo poremeti. Niste raspoloženi naročito za susret sa emotivnim partnerom. Umorni ste.

ŠKORPIJA – Mnogo ste se energetski istrošili, pa ćete jedva čekati da završite sa poslom i odete kući. Vaše neraspoloženje je evidentno, pa bi trebalo izbegavati jače kontakte sa emotivnim partnerom, jer će pogrešno protumačiti vaše ponašanje.

STRELAC – Dogovor koji ste postigli je najbolje što se moglo u trenutnim okolnostima ostvariti. Ipak, vi niste zadovoljni. Popodnevni sati su izvrsni da izađete i ostvarite neka nova poznanstva. Ako imate partnera, stoji povremena napetost.

JARAC – Bolja koncentracija, pa ćete lakše završavati sa svojim obavezama. Ukoliko zagusti i neko od kolega će biti voljan da priskoči u pomoć. Pravi je trenutak ako želite da pokrenete jaču komunikaciju sa nekim ko vam je interesantan.

VODOLIJA – Danas ćete biti aktivniji u kontaktima sa saradnicima. I današnji dan može doneti pomake i po pitanju posla, i po pitanju finansija. Pokažite dobru volju i prihvatite razgovor koji inicira emotivni partner. Potrebno je da napravite dogovor.

RIBE – Neka pitanja ste uspeli da rešite i da na njih stavite tačku. I neki interesantni predlozi od strane saradnika dolaze na dnevni red. Očas posla možete pokrenuti komunikaciju sa simpatijom. Nema razloga za čekanje.

Izvor: prva.rs