Bilo da ste se tek sreli ili ste intimni već godinama – razumevanje onoga šta druga osoba želi je osnovni preduslov za “vatromet u krevetu”.

U mnogim segmenitma sitnice život znače, pa je tako i kada je reč o seksualnim odnosima. Nešto može biti dobro, ali može biti i još bolje.

Istraživanje

Ovo se neće dogoditi za vreme svakog seksa, ali svaki put kada sa partnerom isprobate nešto novo, malo ste začinili svoj seksualni život.

Odbacivanje nebitnih stvari

Biće neprijatno samo ako dozvolite da tako bude. Iako najintimniji ljudski odnos može da proizvede neprijatne situacije, kao što su neprijatni ili čudni zvuci tela, ne mislite na to, jer je sa vama osoba sa kojom ste intimni, a intimnost podrazumeva i takve stvari.

Partner koji vas uzbuđuje

Ne, to nije isto što i zgodan partner. Nekada je jednostavno dobar osećaj biti sa nekim ko vas opasno fizički privlači, bez obzira na to kako izgleda, a naročito bez obzira na to imate li slične životne želje i stavove.

Predigra

Ko zna koliko ste puta čitali ili slušali o njenoj važnosti, ali toliko je važna da je prosto nezaobilazna tema. Za mnoge je predigra važnija od samog seksa.

Prirodna komunikacija

Bilo da ste se tek sreli ili ste intimni već godinama – razumevanje i osluškivanje onoga šta druga osoba želi apsolutno je neophodno.

Niske strasti

To je ona vrsta u kojoj se na neki čudan način poklope pravo vreme, mesto, prava osoba i raspoloženje – jednostavno kada sve oko vas i u vama gori. Ne dešava se često, nažalost…

Užitak partnerke (ili partnera)

Uvek možete da osetite kada vaš partner nije skroz “prisutan”. Ako se ponaša kao da od seksa ne dobija apsolutno ništa, vama raspoloženje automatski pada. Ali, ako ste oboje entuzijastični i želite da vidite partnera zadovoljenog, čak i tehnika i iskustvo postaju manje važni.

Izvor: superzena.b92.net