Nakon gostovanja nekadašnjeg odbornika PDP-a Ivana Begića na ATV-u, oglasio se Goran Suvara na svom portalu „Autentično“. Suvara je izjavio da je Begić slagao.

„Tvoje prvo gostovanje u emisiji ATV-a kada je opljuvao Jelenu Trivić i ona tebe i kada je ona mene prijavila, plaćeno je 10.000 KM. ATV nema veze sa tim plaćanjem niti to znaju, mi smo platili! Ti znaš od koga si tražio novac i znaš ko ti je dao novac. Nemoj da lažeš da „Insajder“ nije tvoj portal kao i „Banjaluka24“, rekao je Suvara Begiću, te dodaje da ima dokaze jer je iste uspio snimiti.

Suvara se dotakao i eksplicitnog video snimka Ivana Begića u erotskom zanosu sa nepoznatim muškarcima te je rekao da će nastavak snimka biti pušten kada on to odluči i ne postoje nikakve druge varijante.

On dodaje da niko ne može otkupiti tu priču te da sve isključivo zavisi od njega.

„To je sve tempirano i to niko ne može spriječiti. Na tom snimku ste ti Draško i još jedan koji se bavi tim. Ti nama prodaš mali dio audio video sa Jelenom Trivić gdje ona tebi prijeti. Izmišljaš priču da ona tebe ne voli jer si Hrvat. Ti si svoj telefon prodao Radoviću i sama činjenica cijele priče jeste da se to nalazi kod Milana Radovića i da se vi popi*kali oko toga. I nakon toga Slobodan Vasković pusti čitav snimak“, govori Suvara.

Suvara je komentarisao i Begićevu izjavu u emisiji „Tet-a-Tet“ gdje je izjavila da ga Jelena Trivić slobodno prijavi za nezakonito snimanje.

„Da je pametna, bi. Tužila bi te. Ja ću dokazati da si ti snimak prodao nama ukoliko te ona bude tužila. Ja ću dostaviti dokaze sudu“.

„Jelena ne zna da nisi samo ti snimao, snimao je i Draško! Draško da tebi, a ti si bio samo provodnik. Nema potrebe da ja govorim o tvojim pokušajima samoubistva kada te ne povedu sa sobom na piće. Upozoravam te, možeš odmah da ideš na policiju. Nemoj da lažeš! Objaviću sve. Svaku tvoju pogodbu i za koliko si bio tu i tu. Kukaš kako nemaš za telefon, a uzmeš 10.000 KM za jedno pojavljivanje“, rekao je Suvara Begiću.

Govoreći o Begićevoj navodnoj kandidaturi za potpredsjednika Republike Srpske, Suvara ističe kako je to skrnavljenje države i svih koji su se izborili i dali život za nju.

Autor:banjalucke price/faktormagzin, foto:faktormagzin