Pedeset tužbi ide protiv gradonačelnika od Ekvatora za svaku pres konferenciju gdje sam vrijeđan, kao i za biloborde”, rekao je Đorđe Davidović, poznatiji kao Đoko Ekvator, vlasnik istoimene kompanije. Ne plaši se novih najava Draška Stanivukovića da će se njegov lik ponovo naći na bilbordima u Banjaluci, jer, kako navodi, gradonačelniku se tresu ruke, pa vjeruje da će završiti na psihijatriji.

Prema riječima Davidovića, gradonačelnik Banjaluke je politički propao.

,,Ja se sažaljevam na jednog bolesnog dječaka, koji napada i živi samo od mržnje. Napao je prevoznike, vatrogasce, zdravstvene radnike, taksiste, pravosuđe, tužilaštvo. Samo je dobro ono što on sa svojim malim mozgom misli, to je jedino ispravno”, priča Davidović.

Ističe da Ekvator radi u skladu sa svim zakonima i da će svaku pravosnažnu presudu ispoštovati. Ujedno najavljuje da će na najnoviju presudu Okružnog privrednog suda kojom je njegova kompanija izgubila spor sa Gradom podnijeti žalbu.

,,Kada ga ja ili neko drugi dobije na sudu, gradonačelnik nipodaštava rad suda. Onda kada on dobije presudu hvali rad suda. Što se tiče presude ovo je tehnička stvar koja ne mijenja suštinu bilo čega”, rekao je za BL portal Davidović.

Sudiju Gordanu Vojvodić tvrdi da nikada nije vidio, a sa notarom Maleševićem kaže da se poznaje 30 godina.

,,Vrijeđa notare, sudije i sve, ali doći će on u MUP zbog iznude. Šta je prikupio novca od građevinaca i drugih, od koga je uzeo i kome je dao. Treba to da objasni”, navodi Đoko Ekvator.

Izvor: banjaluckeprice.net