Video u kojem Olga Babić u kancelariji sjedi na leđima Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banjaluke, dok je on uči kako se jaše konj, prije osam mjeseci izašao je u javnost, a ni danas zaboravljen nije.

Ovo je bio prvi jači skandal koji je potresao Banjaluku i gradsku upravu nakon što je Stanivuković preuzeo gradonačelničku fotelju. Odmah nakon toga krenula su ismijavanja, a uz to i šuškanja kako i gradonačelnika jašu.

Raznorazne portale krasili su naslovi kako Olga Babić, Stanivukovićeva desna ruka na Stanivukoviću uči da jaše konja.

Video je na internetu za kratko vrijeme postao viralan i izazvao brojne reakcije i komentare. Mnogi su osuđivali ovakvo ponašanje gradonačelnika Stanivukovića, kao i njegove stručne saradnice.

Iako je na ozbiljnoj dužnosti, Stanivuković je zbog skandala konstantno u žiži javnosti. Našao se i u centru skandala porno snimka bivšeg banjalučkog odbornika Ivana Begića. Na početku snimka, koji je kružio društvenim mrežama i danas se insinuira da je drugi akter zapravo gradonačelnik i Begićev bivši stranački kolega Draško Stanivuković.

Na početku videa pojavljuju se slike i snimci na kojima se ukazuje na Stanivukovićeve dijelove tijela i crnu brojanicu koju je u to vrijeme nosio.

Izvor: banjaluckeprice.net