Objave predsjednika PDP-a Branislava Borenovića na društvenim mrežama u kojima tvrdi da se BiH pridružila sankcijama Zapada protiv Rusije, te da je za to odgovoran i Milorad Dodik, izazvale su niz reakcija na Tviteru.

Novinar Slobodan Popadić  je ukazao na dimenziju koju smatra ključnom:

– Čuli smo da je Dodik, lažov, veleizdajnik… Ne sjećam se da smo čuli da li je opozicija za ili protiv sankcija Rusiji – napisao je Popadić.

– Dajte, ljudi, javite čovjeku da je sudija svirao kraj i da ga je dva puta demantovao ambasador Ruske Federacije, o kojoj je riječ. Branislav Borenović, kafanski kavgadžija u odijelu – navodi se u tvitu Saše Aulića.

– Borenović koji glumi Dodika je tako ja koji glumim Guberinu. Nemoj, rođeni, patetično je, čak i više od onog Tadićevog pokušaja u duelu. Nemaš harizmu ni za bezličnog političara, a ti bi bio narodski kabadahija – poručuje tviteraš poznat kao “Ban Milosavljeić”.

– Koliko su ti jadan, to je strašno. Sljedeći put kada budeš dolazio Miloradu i tražio pomoć, treba ti nalupati šamare po tim tvojim rumenim obrazima. Što je najgore, dobiješ pet minuta slave preko Miloradovih leđa i ne znaš je iskoristiti kako treba – ističe Gorica Dodik.

– Znače li išta dva demanta ruskog ambasadora o ovom o čemu pišeš – zaključuje Bojan Kojić.

Izvor: banjaluka.net