Danas će, nažalost, većina pripadnika zodijaka biti nesigurna, zaboravna, smetena i iznervirana…

OVAN – Niste sigurni u nešto što je vezano za posao, jer su bitne stvari ostale nedorečene. Ne želite da žurite i daćete sebi dovoljno vremena da razmislite kako da postupite. Emotivni partner vas zbunjuje ponašanjem. Sumnjičavi ste.

BIK – Imate osećaj da vam vreme izmiče po jednom pitanju. I pored toga što osećate potrebu da požurite stvari, uzećete dovoljno vremena da razmislite. Svesni ste da partner očekuje više pažnje od vas, ali vi niste u mogućnosti da mu to pružite.

BLIZANCI – Danas vas ljudi kojima ste okruženi teško razumeju, jer ostajete nedorečeni pa imaju osećaj kao da prikrivate informacije od njih. Isti osećaj će imati i voljena osoba, pa nemojte da se iznenadite nekoj njenoj ljubomornoj reakciji.

RAK – Imate osećaj da ne možete da na pravi način završite nešto što ste isplanirali. Nedostaju vam ključne informacije, a teško je da ćete ih tokom dana i dobiti. Potreba za ljubavlju je velika, ali ne uspevate da ostvarite kontakt sa nekim do koga vam je stalo.

LAV – Odličan trenutak da dogovor ili pregovor privedete kraju tokom današnjeg dana. Vreme je pogodno i da završite sa nekim obavezama koje ste do sada razvlačili. Kontakt od strane bivšeg emotivnog partnera vas je ostavio potpuno ravnodušnim.

DEVICA – Danas ćete imati osećaj da ste nešto bitno zaboravili ili propustili da uradite. Pokušajte da se bolje organizujete i obavezno zapišite ono što vam je prioritetno. Sastanak sa voljenom osobom biće obojen romantikom i zanosom.

VAGA – Neko od kolega vam nudi pomoć, ali je pitanje da li će i to biti dovoljno da privedete kraju jednu obavezu. Razmišljate o svojoj ulozi u partnerovom životu i ne možete da kažete da ste zadovoljni. Očekivali ste više od ovog odnosa.

ŠKORPIJA – Vaši će se planovi raspršiti pod teretom obaveza kojima kao da ne vidite kraj. Nervira vas što neke bitne stvari morate da odložite. Poznanstvo sa jednom mlađom osobom preko poslovnih okolnosti, ulepšaće vam ovaj dan.

STRELAC – U potpunosti ćete se zakopati u obaveze, svesni da vam je ostalo malo vremena da ih ispunite i da biste mogli snositi konsekvence zbog toga. Pojedini će čak deo posla odneti kod kuće da nastave sa radom. Malo prilika za emotivno zadovoljstvo.

JARAC – Nešto što vam je obećano danas može biti i ispunjeno. Takođe, možete očekivati novac koji vam neko duguje. Mir, spokoj i zadovoljstvo nalazite u okviru porodičnog doma. Odlično popodne sa ljudima do kojih vam je stalo.

VODOLIJA – Pokušavate da pažnju usmerite na više strana, ali tako ćete sebi uneti konfuziju. Koncentrišite se samo na ono što vam je trenutno od najvećeg prioriteta. Susret sa nekim iz prošlosti vratiće vam lepa sećanja, ali ništa više od toga.

RIBE – Neka poslovna šansa koju ste dugo čekali se otvara. Dobro sagledajte situaciju iz svih uglova, trenutno se od vas ne traži da odlučujete na brzinu. Porast emotivnosti pa vam je neophodno prisustvo partnera. Moguć je susret, romantika.

Izvor: prva.rs