Halid Muslimović dužan je, odlukom suda, da bivšoj ljubavnici Sonji Bašić plati odštetu od 2.500 evra za povredu ugleda i časti.

Kako dalje navode domaći mediji, pjevač Halid Muslimović je prije nekoliko godina izjavio da je ona osuđivani narko-diler, da živi na socijali u Australiji, da je lažni bankar i da je tri puta krivotvorila dokumenta da bi uzimala kredit na tuđa imena.

Nedavno je Sonja Bašić, bivša emotivna partnerka pjevača Halida Muslimovića dobila još jednu presudu protiv njega, a sada govori kakav je imala odnos sa njim i kakav je pjevač karakterno.

Podsjetimo da je Osnovni sud prošle godine u Banjaluci osudio Halida Muslimovića u krivičnom pustupku sa ukupno 1.200 konvertibilnih maraka, odnosno oko 600 evra, zbog tjelesnih povreda i ugrožavanja bezbednosti bivšoj ljubavnici Sonji Bašić.

FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA
FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA
– Taj predmet predat je sudu u Prijedoru, ima već 2 godine. Ta presuda je predata advokatu mom i presuda je u moju korist. Dotični se prije dvije godine sastao sa novinarima, dijelio neke papire, pa je počeo sa klevetanjem, zvao me je raznim imenima. To su neke ružne stvari u svakom pogledu. Imam dvoje djece, živim normalnim životom. Halid, kako je napisano u presudi, mora da mi plati 5.000 maraka. Takođe, mora da plati i troškkove advokata 2.500 evra. Ono što je najvažnije, treba da ode u medije, u Kurir i da se izvini za tu klevetu – rekla je Sonja Bašić.

Još dva suđenja ih očekuju. Jedno za odštetu za fizičko zlostavljanje, a jedno suđenje sa kćerkom Halida Muslimovića, u vezi sa kućom koja je, takođe, predmet spora.

– To su odštete za tjelesne povrede i psihu. Ne postoji nijedna odšteta za to, ni meni, ni nijednoj ženi koja je doživjela nasilje. Važno je i to suđenje za osporavanje imovine. Duguje mi 107.000 evra, tu ima i troškova suđenja i advokata – rekla je Sonja Bašić i dodala:

FOTO: NIKOLA MORAČA/RAS SRBIJA
FOTO: NIKOLA MORAČA/RAS SRBIJA

– Sve sam pomagala i davala od sebe. Bila sam uz njega kada niko nije, a doživjela sam to što sam doživjela. To je jedna osoba koja 35 godina živi pomoću narcisoidnosti i manipulacije… Tu nema pomoći. On je osoba koja ima veliki ego. Za njega je svaka žena budala. Prije sam ga molila da sjednemo i da se dogovorimo, međutim, ti ne možeš s njim nikako. To je jedan čovjek koji je sve ovo usput planirao, kao što je planirao da ih nikad ne vrati, kao i kod ostalih žrtvama kojima nikada nije vratio pare. Jako je teško sa takvom osobom – rekla je Sonja Bašić za Kurir.

Izvor: Srpskainfo