Ko će danas ‘kulirati’ pozive jedne osobe, a kome predstoje nova poznanstva?

OVAN – Neko od saradnika pojačava pritisak na vas. Imaćete problem da se sa ovom osobom uskladite, I to sve više kako dan bude odmicao. Ovo će vam izazivati nervozu i verovatno ćete biti napeti i u kontaktu sa voljenom osobom.

BIK – Vi možete uraditi više od onoga što ste planirali, a idu vam i zanimljivi kontakti i osobe sa kojima biste mogli da napravite dogovor. Voljena osoba vam možda traži da joj “progledate kroz prste” po nekom pitanju ili njenoj grešci.

BLIZANCI – Biće neophodno izvršiti promene u organizaciji posla. Očigledno je da ćete morati da deo obaveza prebacite na kolege i ne očekujte da će se obradovati. No, rečiti ste i ubedljivi, pa izvolite. Rečitost primenite i u odnosu sa partnerom.

RAK – Otkako ste završili jednu veću poslovnu obavezu – ljudi ne mogu da vas prepoznaju. U potpunosti ste se opustili, u odličnom ste raspoloženju i sa osmehom na licu tokom celog dana. Dobar dan za izlazak, za društvo, ali i za nova poznanstva.

LAV – Imate odličnu komunikaciju sa kolegama pa je vreme da zatražite uslugu ili da na bolji i lakši način organizujete one sa kojima radite. Spremni su da vas saslušaju i podrže. Sa emotivnim partnerom će biti potrebno više prilagođavanja.

DEVICA – Vi biste želeli da završite sve obaveze koje imate, ali vam se ni malo ne radi i gledaćete da izvrdate sve što možete. Najpotrebnija vam je emocija, voljena osoba ili kontakt sa simpatijom. Kakav posao, ljubav je na prvom mestu.

VAGA – Ovo je dan koji donosi podsticajnu energiju. Baš zato ćete natovariti sebe obavezama, pa je moguće da nešto nećete uspeti ni da završite. Velika potreba da se osobi koja vam je simpatična predstavite u najboljem mogućem svetlu.

ŠKORPIJA – Možete doći u sukob sa osobama sa kojima radite ili sa kojima ste često u kontaktu. Naporan dan je pred vama, nemojte dodatno da ga komplikujete. Pokušajte da usmerite razmišljanja ka emotivnom partneru i susretu sa njim.

STRELAC – Privodite kraju jednu zahtevnu obavezu ili projekat, što vam je oduzimalo puno vremena. Vi ste zadovoljni, videćemo šta će reći nadređeni. ‘Kulirate’ pozive i pokušajte jedne osobe jer ne želite da vaš emotivni partner posumnja u vas.

JARAC – Umećete da pokažete najbolje od sebe, da predstavite svoje zasluge ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Takođe ćete želeti da posvetite više vremena voljenoj osobi, ali je pitanje da li će ona moći da se uklopi sa svojim obavezama.

VODOLIJA – Ako želite da rešite jednu problematičnu situaciju, verovatno ćete morati da neke stvari ispravljate u hodu i na brzinu. Doduše, sada vam to nije teško – samo da ovu obavezu skinete sa vrata. Blago manipulišete voljenom osobom.

RIBE – Danas će vam usluga ili podrška od strane kolege ili prijatelja pomoći da prevaziđete jednu napetu poslovnu situaciju. Dan koji je odličan za zabavne aktivnosti. Danas takođe možete upoznati i nekog ko bi vam se svideo na prvi pogled.

Izvor: prva.rs