Nevjerovatno ali istinito: dva vozača vozeći svoje automobile, najverovatnije pod uticajem alkohola, zakucala su se u noći između nedelje i ponedeljka u kuću u Ulici Jovana Deroka broj 26 u Kraljevu i tom prilikom skoro je srušili.

Sve se dogodilo oko jedan sat poslije ponoći. Bio sam u to vrijeme na poslu i supruga me je pozvala da hitno dođem, a kada sam vidio šta se desilo, nisam mogao da vjerujem. U kući koja se nalazi do ulice u to vrijeme nije bilo nikoga, porodica mi se nalazila u drugoj kući u dvorištu pa, na svu sreću, nije bilo povrijeđenih. Drago mi je i što su ovi nesavjesni vozači prošli samo sa lakšim tjelesnim povredama – kaže Dragan Korać, vlasnik ovog objekta.

Prema njegovim riječima, jedan od vozača tom prilikom direktno je udario u stub koji je držao sprat kuće, dok se drugi zakucao u obližnju banderu koja je potom pala na kuću. Takođe, udarili su i u dva automobila koja su tu bila parkirana.

– Vidite i sami, materijalna šteta je ogromna, još ne smijem da uđem gore i da utvrdim šta je sve od stvari uništeno, plašim se da se sve ne obruši. Procjenjujem da će gornji dio kuće morati ponovo da bude ozidan, ali ako su oštećenja zahvatila i krov, onda cijeli objekat mora da bude u potpunosti rekonstruisan – dodaje sagovornik, piše Kurir.

 

U kraljevačkoj policiji potvrdili su da su vozači koji su učestvovali u ovoj saobraćajki privedeni i zadržani, a nezvanično se saznaje da se obojica i dalje nalaze na triježnjenju. Navodno, oni su se prije nesreće trkali, prenosi Blic.

Izvor: Srpskainfo