Kakva je vaša današnja astro priča, saznajte!

OVAN

Opterećeni ste privatnim segmentom i teško se fokusirate na obaveze. I kolege vam upadicama samo odvlače pažnju. U popodnevnim satima ćete biti rasterećeniji I spremni za jaču komunikaciju ili susret sa voljenom osobom.

BIK

Nešto u vezi sastanka ili razgovora koji ste isplanirali će se promeniti u poslednjem trenutku. Emotivnim segmentom nećete biti zadovoljni jer je partner ili distanciran, ili nećete uspeti da se uklopite i vidite u toku dana.

BLIZANCI

Danas vam je bitna podrška šefova, zato se potrudite da imate dobru komunikaciju sa njima. Ukoliko vam je potrebna neka usluga – lako ćete je ostvariti. U drugom delu dana iscrpljenost – partner vam vraća pozitivnu energiju.

RAK

Prvi deo dana će vam doneti veliku užurbanost, nemogućnost da uskladite sve obaveze, ali i povremenu konfuziju kome ste šta obećali i šta morate završiti. Emotivno – neko vam je u mislima, teško izbacujete ovu osobu iz glave.

LAV

Emotivni partner vas je iznervirao promenom u dogovoru i ceo dan nakon toga će vam proći u mutnoj atmosferi. Ne primajte sve k srcu. Kao za baksuz – posla ima preko glave. Odradite sve što se postavi pred vas, možete to.

DEVICA

Toliko ste usredsređeni na obaveze koje morate da obavite da verovatno nećete ni primećivati šta se dešava oko vas. Potrudite se da sve odradite na vreme, iako će to biti naporno. Jedna osoba vam povremeno šalje „signale“.

VAGA

Ne baš dobri međuljudski odnosi u kolegijalnom okruženju. Budite strpljivi sa drugima. Možda bi bilo najbolje da se posvetite obavezama. Nešto napetija komunikacija sa partnerom tokom prepodneva, ali se krajem dana sve smiruje.

ŠKORPIJA

Imate posla preko glave a neko od nadređenih vas dodatno zatrpava obavezama. Trebaće vam dosta snage da sve obavite. Nezadovoljstvo zbog emotivnog segmenta. Nekim svojim postupcima možete uvrediti voljenu osobu.

STRELAC

Promene u poslednjem trenutku su ono što ne volite, a danas će ih biti više. Sasvim dovoljno da vam zakomplikuju dan. Pošto ćete biti napeti i užurbani, možete nehotice primedbom ili postupkom povrediti voljenu osobu.

JARAC

Prvi deo dana je pod tenzijom i naporan, jer nikako ne uspevate da se uskladite sa saradnicima. Ako ste nešto zacrtali, ne odustajte od toga. Dan je zato savršen za susret sa voljenom osobom ili za kontakt sa nekim ko vam je simpatičan.

VODOLIJA

Da biste ostvarili planove, morate se prilagoditi ljudima sa kojima ste u kontaktu. A to baš i neće biti jednostavno. Iako se zbog posla nervirate, u emotivnom segmentu ste zadovoljni. Tu danas sve ide baš onako kako treba.

RIBE

Ne dopada vam se što ste pritisnuti preteranim zahtevima od strane saradnika. Ipak, svesni ste da morate odreagovati na pravi način i napraviti kompromis. Potreba za partnerom je velika, ali ćete teško danas uspeti i da je ostvarite.

Izvor: prva.rs