Portal “Autentično” prenosi da je zamjenik predsjednika SDS-a Milan Radović prijetio smrću Goranu Suvari koji je izjavio kako će Radovića ove prijetnje skupo koštati.

“Radoviću, da li stvarno misliš da ti ova priča može proći?” pitao je Suvara SDS-ovog Radovića, koji se obratio i novinaru Slobodnu Vaskoviću uz pitanje koliko je platio skupocjenog Maseratija banjalučkom kriminalcu i zbog čega je isti kupljen.

“Radoviću, odgovori na pitanje koliko si dao para one 2014, 2015, 2016, 2017. kada si spletkario između Igora Radojičića, Zorana Tegeltije i Željke Cvijanović? Priznaj šta si radio i za koje pare”, rekao je Suvara.

On dodaje kako je Radović 2018. “platio” svoje mjesto u DNS-u. “Vidim na ovoj listi za ove izbore si stavio onu svoju ribu što ti je bila sekretarica u Banjoj Luci”, nastavlja Suvara.

“A ti slobodno pošalji te svoje ubice, bilmeze, ja vas čekam. Nemojte da me tražite. Kažite lijepo gdje trebam doći, ja ću doći”, poručuje Suvara SDS-ovom Radoviću.

Suvara ističe kako mu je Radović lično priznao da je ušao u politiku kako bi zaštitio svoj kapital. On dodaje kako će u toku političke kampanje iznijeti u javnost svaki razgovor sa Radovićem te će objelodaniti istinu zbog koje mu SDS-ov potpredsjednik prijeti smrću.

“Možda si bijesan zbog Jošila. Tačno je da su ga klepili u tvom stanu. Ti vrlo dobro znaš sve priče između tebe i mene. Pa ti si rastjerao kompletan SDS. Koliko je poslanika pobjeglo otkako si ti došao? Otjerao si Šešića koji je bio nosilac liste, a stavio si sebe i svoje. Ti si se našao da nekome morališeš? Ti koji si non stop našmrkan i vodiš po pet starleta sa sobom. Pa imam Radoviću ono tvoje bančenje iz Budve”, rekao je Suvara.

“Neki dan te gledam kako se vožeš sa Vaskovićem po Beogradu. Kada te idući put sretnem, našamaraću te i slobodno trči pa me prijavi kako sam rekao da ću te našamarati. A kada ti odeš u policiju onda ću i ja otići da objasnim tvoju vezu s Jošilom, s Pašom i reci tom Paši kome si kupio Maseratija da se ne mafija jer ću objaviti i njegove poruke”, zaključuje Suvara.

Više pogledajte na VIDEU

Izvor: banjaluckeprice.net