Kako će pripadnici zodijaka provesti poslednji dan ove nedelje, šta su nam zvezde pripremile?

OVAN – Današnji dan bi najbolje bilo iskoristiti da budete u pokretu i u kontaktu sa osobama sa kojima ste bliski. Potrebno vam je mentalno opuštanje. Pojačana energija koju možete trošiti i u rekreaciji, ili pak u spavaćoj sobi sa voljenom osobom.

BIK – Potrebno je da se posvetite obavezama koje vam nisu mile. Bićete nervozni i bolje je da vam se okolina sklanja sa puta. Ono što bi vam sada prijalo je malo mira i tišine daleko od svih, ali na žalost to nećete moći da ostvarite.

BLIZANCI – Vi lično ste odlično, osećate se bolje nego u prethodnim danima. Na žalost, ljudi sa kojima dolazite u kontakt baš i nisu u nekom raspoloženju i kao da će se truditi da vas iznerviraju. Ne dajte da vaš dobar osećaj i entuzijazam ode tek tako.

RAK – Danas ostavite obaveze “za neki drugi put” i provedite vreme u kontaktu sa osobama koje volite. Biće dana da se radi i bude vredan, a ovaj dan iskoristite za svoje zadovoljstvo. Makar provedite neko vreme u druženju sa prijateljima.

LAV – Vi biste na jednu stranu, prijatelji vas vuku na drugu. Naravno, uvek postoji varijanta da napravite kompromis. E baš taj kompromis će vam trebati u odnosu sa voljenom osobom, jer se neke napetosti između vas dvoje provlače i dalje.

DEVICA – Porodične obaveze vas vuku na jednu stranu, dok sa druge imate planove koje želite da ispunite. Kako ćete ta dva segmenta uklopiti, to je već pitanje. A možda će vam najviše prijati da se potpuno opustite i posvetite samo i isključivo sebi.

VAGA – Niti ste vi danas spremni da se prilagođavate drugima, niti su oni spremni da se uklapaju sa vama. Kompromis po bilo kom pitanju će biti teško postići. Ne padajte na sitne provokacije voljene osobe, ali se potrudite i da vi nju ne iritirate primedbama.

ŠKORPIJA – Dolazite u kontakt sa ljudima koji su izuzetno tvrdoglavi. Dok se sa njima budete natezali po nebitnim pitanjima, propustićete vreme koje možete iskoristiti mnogo bolje. Na primer – da se posvetite voljenoj osobi i uživate u bliskosti i strasti.

STRELAC – Ovaj dan je potrebno iskoristiti za provod. Neko će pokušavati da vam nametne obaveze (moguće neko iz porodice) ali ćete vi izbegavati da budete „uhvaćeni“. U odnosu sa voljenom osobom možete biti grubi bez ikakvog razloga.

JARAC – Odmorite se i posvetite sebi. Beskrajno će vam prijati da se distancirate od svih i provedete neko vreme relaksirajući se, čitajući knjigu ili samo razmišljajući. Prijalo bi vam i druženje sa decom, jer donose jednu pozitivnu energiju i raspoloženje.

VODOLIJA – Pokušavaćete da stignete na sto strana i verovatno ćete i uspevati u tome. Želite da se vidite sa nekim ljudima, da završite nešto što ste planirali, da uklopite voljenu osobu….i ako ostane vremena da se na kratko vidite sa prijateljima.

RIBE – Neke stvari oko kuće ili članova porodice morate završiti, iako niste u raspoloženju za to. Najradije biste se povukli i distancirali od svih i bacili se na odmaranje i relaksaciju, ali ovo ste obećali, pa sada ispunjavajte kako znate i umete.

Izvor: prva.rs