„Umjesto da je na čelu kriznog štaba i da radi ono što mu funkcija nalaže, ali i ono što bi svaki čovjek uradio, a to je hitna pomoć ljudima, Stanivuković je otišao u Španiju sa Stanišićem“, rekao je Srđan Ćutković, predsjednik Mjesne zajednice Donja Kola.

Danas je održana sjednica kriznog štaba za vanredne situacije na čelu sa gradskim menadžerom Bojanom Kresojevićem koji ni danas nije pred građane koji mjesecima čekaju na vodu ponudio rješenje.

Dok Stanivuković ljetuje u Španiji sa svojim drugom i novopečenim PDP-ovcem, kako su pisali pojedini mediji, Milošem Stanišićem, građani vape za vodom.

„Stanivuković napušta vanrednu situaciju i ide na obale Španije na odmor u Barselonu. Pa ajde svi da napustimo ovaj haos i da prepustimo ovaj jadan narod sam sebi. Momentalno da podnese ostavku i gradonačelnik i direktor Vodovoda“, izjavio je Ćutković.

Predsjednik Mjesne zajednice Donja Kola najavljuje proteste u srijedu u 17h ispred Gradske uprave te poziva sve mještane koji i dalje vode borbu sa vodosnabdijevanjem da dođu i izraze svoje nezadovoljstvo.

„Saziva sastanke ovde izjavljuje kako je riješio vodu na 90 odsto Banje Luke misleći da će tim lažima umiri situaciju,  a to nije tačno od toga nema ništa svakim danom sve više stanovnika Banje Luke nema vodu. Ovo je strašno za naš grad i stanovnike“, zaključuje Ćutković.

Prema informacijima Faktormagzina u Gradskoj upravi Banjaluka, za navodni problem sa klizištem na Paprikovcu se znalo danim ali je vijest u medije puštena u danu kad je gradonačelnik otputovao na odmor kako bi se „skrenula pažnja“ sa ljetovanja prvog čovjeka Banjaluke.

autor:banjaluckeprice.com, foto:faktormagzin