Prijedorska policija uhapsila je dvije osobe, a za S. B. se traga zbog sumnje da su se bavili prodajom narkotika.

Policijskoj upravi Prijedor rekli su da su od njih oduzeli više pol kilograma marihuane i veći broj tableta ekstazi.

– Policijski službenici na osnovu operativnih saznanja o posjedovanju i prodaji opojne droge od strane S.B., preduzeli su niz aktivnosti usmjerenih na redukciju ulične prodaje narkotičkih sredstava i juče su u Ulici Vojvode Stepe Stepanovića u Prijedoru, u dvorištu napuštenog stambenog objekta pronašli pvc vrećicu sa 462 grama marihuane i pvc kutiju u kojoj se nalazilo 455 komada tableta ekstazija – istakli su u PU Prijedor.

FOTO: PU PRIJEDOR
FOTO: PU PRIJEDOR

Dodali su da su na licu mjesta uhapšene dvije osobe iz Prijedora, nad kojima je izvršena kriminalistička obrada, a u toku je rad na pronalasku osumnjičenog S.B. iz Prijedora.

Istog dana uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva i po naredbi Osnovnog suda u Prijedoru izvršen je pretres kuće osumnjičenog.

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor nastavljaju rad na pronalasku osumnjičenog S.B. zbog počinjenog krivičnog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ protiv kojeg će, nakon kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo.

Izvor: Srpskainfo