Na Trg majora Zorana Karlice u Prijedoru stigao je “Zvezdin karavan”.

Prijedorčani imaju priliku da postanu članovi ovog kluba i da se do 21 čas fotografišu sa peharom Lige šampiona, te peharima Superlige i Kupa Srbije.

Portparol Fudbalskog kluba “Crvena zvezda” Miljan Milošević je rekao da “Zvezdin karavan” drugu godinu u Republici Srpskoj.

– “Zvezdin karavan” već 40 dana obilazi veliki broj mjesta u Republici Srpskoj, Srbiji i Crnoj Gori i nosi sa sobom duplu krunu koju je osvojila “Crvena zvezda” protekle sezone i pehar iz Barija sve sa ciljem da se što više približimo našim navijačima pa tako i navijačima u Prijedoru, da osjete da je “Zvezda” tamo gdje su i oni, a ne samo u Beogradu i da iamju priliku da se slikaju sa ovim prestižnim trofejima – rekao je Milošević.

On je istakao da tokom karavana primjećuju veliku ljubav navijači iz Srpske prema FK “Crvena zvezda” .

 

– Osjećamo ljubav, osjećamo ponos što je “Zvezda” u njihovom gradu. To je ono zbog čega i jesmo na ovom karavanu i zbog čega i uživamo. Jesu trofeji motiv da dođu i da se slikaju, međitim činjenica da toliko vole “Zvezdu” je nešto na šta ne možemo da ostanemo imuni kada vidimo tu sreću i zadovoljstvo – rekao je Milošević.

On je dodao da je tokom karavana prikupljeno više od 3.100 novih članova kluba, i da ih je ukupno oko 8.500. Najviše novih članova tokom karavana prikupljeno je u  Vlasenici koja je sa 227 člana na karavanu i premašila sve gradove u Srpskoj.

“Zvezdin karavan” sutra stiže u Doboj.

Izvor: Srpskainfo