Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, nastavio je sa izvođenjem svog performansa i danas. Dovezao je autobus na autobusko stajalište u naselju Paprikovac, ispred UKC-a Srpske, a broj okupljenih nije dostigao ni dvocifren broj.

Stanivuković je uspio da okupi jedva šestoro ljudi, ako izuzmemo novinare, među kojima su njegovi plaćeni poltroni i savjetnica Tanja Vukomanović.

Savjetnica Tanja Vukomanović, krenula je putem neistine po uzoru na Stanivukovića.

,,Penzioneri koji su dobijali besplatne preglede na UKC Srpske, žalili su se kako su njihovi podaci zloupotrebljeni i da su pozivani u stranačke svrhe. Ja bih pozvala institucije da provjere ove navode, ali ne znam koje institucije da pozovem”, zbunjena je Vukomanovićeva u svom navodu.

Savjetnica gradonačelnika, uhvatila se u koštac sa tvrdnjama i navodima, ograđujući se da ne zna da li su istiniti, ali ih iznosi s ciljem nanošenja štete i prebacivanja odgovornosti sopstvenog nerada.

Draško Stanivuković je sa ,,mnogobrojnim” pristalicama ponovo pokušao da izanipuliše sugrađane u cilju prikupljanja jeftinih političkih poena.

Izvor: banjaluckeprice