Nakon ubedljivog poraza od Kupe (4:0) u 1. kolu nove sezone Prve lige Republike Srpske ekipu Rudar Prijedora očekuje meč protiv Laktaša.

uel u gradu na Sani biće odigran u subotu s početkom u 17.30 časova, a u zeleno-crnom taboru očekuju da će popraviti utisak.

– Poslije teškog poraza od Krupe pokušaćemo da osvjetlamo obraz, da se podignemo i pojačani sa nekoliko grača koji nisu imali pravo nastupa u 1. kolu ići ćemo po prvu pobjedu. Laktaši su suvereno osvojili Drugu ligu „Zapad“, u euforiji su, imaju dobru ekipu, ali upoznati smo s njihovim kvalitetima koje ćemo nastojati da neutrališemo i da postignemo gol više – rekao je pomoćni trener Srđan Marjanović.

Kapiten Nemanja Pekija takođe očekuje trijumf.

– Atmosfera je dobra uprkos porazu u derbiju 1. kola, on nas nije toliko pokolebao. Želimo da na terenu pokažemo da vrijedimo i da da je taj rezultat iz Krupe na Vrbasu bio splet nekih nesrećnih okolnoti i loš dan. Dolaze nam Laktaši, iskusna su ekipa, ali daćemo sve od sebe da osvojimo tri boda pred našom publikom – poručio je defanzivac „Rudara“.

Izvor: Srpskainfo